![]() |
|
| |||
| |||
| Θα ήθελα να αλλάξω ISP από Orange στο Sky που προσφέρει μια καλύτερη συμφωνία. Πριν από αυτό θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις που ίσως να φαίνεται λίγο βασικού. 1. Έχω μια ιστοσελίδα με Orange. Θα εξακολουθώ να είναι σε θέση να κρατήσει αν αλλάξω ISP; 2. Θα εξακολουθώ να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικά μηνύματα που αποστέλλονται στο παλιό μου Freeserve (νυν Orange) διεύθυνση μέσω του Διαδικτύου; Οι συμβουλές θα ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια Nurtonc
Καλώς ήλθατε στο TCF Όσον αφορά στο ερώτημα 1, αμφιβάλλω ότι είναι ο δικτυακός τόπος θα είναι μέρος της συνδρομής σας, θα πρέπει να παραιτηθούμε από τότε δεν site, θα μπορεί να είναι λάθος. Ερώτηση 2: Θα πράγματι όπως έχω μια παλιά Freeserve λογαριασμό ακόμα μαζί τους όταν ήταν Freeserve. Υπάρχει κάποιο άλλο πράγμα, όμως, ότι μπορεί να θέλετε να εξετάσει και αυτό είναι το ζήτημα της MAC κώδικα. Περισσότερα για το ότι από το Sky εδώ. Mac Κώδικες Το σύστημά μου: #
|
|
| |||
| |||
| Όπως είπε wlofey στην τελευταία θέση, πρέπει να σας κρατήσει το email σας, αλλά δεν το δικτυακό σας τόπο. Εξακολουθώ να έχω την AOL μου διεύθυνση email αν και έχω σταματήσει να με AOL πριν από 5 χρόνια. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η αλλαγή της μητρικής πλακέτας | freshdawn | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 1 Φεβ 2008 13:08 |
| Χρειάζομαι οδηγίες πριν από την αλλαγή CPU | DownSyndromeBoi | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 2η Ιαν 2008 18:01 |
| Γιατί τηρεί η αλλαγή του υπολογιστή; | RawRyder | Off Topic Συζήτηση | 9 | 16 Νοε 2007 07:12 |
| Αλλαγή των ρυθμίσεων της CPU ανεμιστήρα * * PLEASE HELP | Rekt | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 6 | 30η Σεπ 2007 13:15 |
| Αλλαγή διεύθυνσης IP ..... | MikeDirt | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 10 | 24 Απρ 2007 12:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |