manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Browsers & FTP Klijenti

Register

Promjena ISP

Reply

Thread Tools
Old 2. svibanj 2007, 00:20
Novi član grupe

Default Promjena ISP

Htjela bih promijeniti svoju ISP iz Orange Sky koji se nude bolji posao. Prije toga sam dva pitanja koja bi mogla činiti nešto osnovno.

1. Imam sučelje s narančastom. Biste li i dalje biti u mogućnosti zadržati ako promijenim ISP?

2. Biste li i dalje biti u mogućnosti pristupiti na e-mailove poslane na moj stari Freeserve (sada Orange) adresu preko Interneta?

Savjetovanje će biti mnogo poštovati.

Hvala
Old 2. svibanj 2007, 00:31
Zabranjen Group

Default Promjena ISP

Hi Nurtonc

Dobrodošli na TCF

S obzirom na Pitanje 1, JA sumnja to kao na web stranici bit će dio vaše pretplate, trebate ostaviti onda nema web stranice, JA svibanj biti u redu.

Pitanje 2: Vi ćete zaista kako sam stara Freeserve računa i dalje s njima kada je Freeserve.

Ima nekih stvari koje drugo iako svibanj želite razmisliti, a to je pitanje MAC Kodeksa.
Više o tome iz Sky ovdje.
Mac kodovi

My System: #

Procesor (i):
Intel P4
Matične ploče:
ECS 915pla2
RAM memorija:
1GB
Grafička kartica (e):
ATI Radeon x1050
Sound Card:
diamond Xtreme 7,1
Tvrdi disk (i):
160GB
Optički pogon (e):
DVD-ROM Combo drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
bežični
Monitor (e):
109b6 Philips 19 "CRT
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Old 2. svibanj 2007, 02:35
Donatorska Grupa

Default Promjena ISP

Kao što je rečeno u wlofey zadnji post, oni bi trebalo pustiti da zadržite Vaše e-pošte, ali ne i Vašu web lokaciju.

JA pa ipak imati moj e-mail adresa AOL Iako sam prestao biti s AOL 5 godina.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Izmjena matične ploče freshdawn CPU, Matične ploče i RAM 1 1. veljača 2008 13:08
Trebam instrukcije prije mijenjanja CPU DownSyndromeBoi CPU, Matične ploče i RAM 1 2. siječanj 2008 18:01
Zašto računala zadržati mijenja? RawRyder Off Topic Discussion 9 16. studeni 2007 07:12
Mijenjanje postavki CPU fan * * Please help Rekt CPU, Matične ploče i RAM 6 30. Ruj 2007 13:15
Mijenjanje IP adrese ..... MikeDirt Virus, Spyware i sigurnost 10 24. travanj 2007 12:57
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.