![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Htjela bih promijeniti svoju ISP iz Orange Sky koji se nude bolji posao. Prije toga sam dva pitanja koja bi mogla činiti nešto osnovno. 1. Imam sučelje s narančastom. Biste li i dalje biti u mogućnosti zadržati ako promijenim ISP? 2. Biste li i dalje biti u mogućnosti pristupiti na e-mailove poslane na moj stari Freeserve (sada Orange) adresu preko Interneta? Savjetovanje će biti mnogo poštovati. Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Nurtonc
Dobrodošli na TCF S obzirom na Pitanje 1, JA sumnja to kao na web stranici bit će dio vaše pretplate, trebate ostaviti onda nema web stranice, JA svibanj biti u redu. Pitanje 2: Vi ćete zaista kako sam stara Freeserve računa i dalje s njima kada je Freeserve. Ima nekih stvari koje drugo iako svibanj želite razmisliti, a to je pitanje MAC Kodeksa. Više o tome iz Sky ovdje. Mac kodovi My System: #
|
|
| |||
| |||
| Kao što je rečeno u wlofey zadnji post, oni bi trebalo pustiti da zadržite Vaše e-pošte, ali ne i Vašu web lokaciju. JA pa ipak imati moj e-mail adresa AOL Iako sam prestao biti s AOL 5 godina. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Izmjena matične ploče | freshdawn | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 1. veljača 2008 13:08 |
| Trebam instrukcije prije mijenjanja CPU | DownSyndromeBoi | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 2. siječanj 2008 18:01 |
| Zašto računala zadržati mijenja? | RawRyder | Off Topic Discussion | 9 | 16. studeni 2007 07:12 |
| Mijenjanje postavki CPU fan * * Please help | Rekt | CPU, Matične ploče i RAM | 6 | 30. Ruj 2007 13:15 |
| Mijenjanje IP adrese ..... | MikeDirt | Virus, Spyware i sigurnost | 10 | 24. travanj 2007 12:57 |
| Thread Tools | |
| |