![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szeretném megváltoztatni a ISP Az Orange a Sky akik egy jobb üzlet. Ezt megelőzően már két kérdést, amely úgy tűnik, egy kicsit alap. 1. Nekem van egy honlapja, ahol az Orange. Vajon még mindig tudják tartani azt, ha megváltoztatom az ISP? 2. Vajon még mindig kell lennie, hogy e-maileket küldeni a régi Freeserve (ma Orange) címét az interneten? Tanácsadás sokkal appreciated. Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia Nurtonc
Üdvözöljük a TCF Ami a kérdés, 1, Kétlem, hogy a weboldal része lesz az előfizetés, ha ön lemond aztán nem helyén, lehet, hogy tévedek. 2. kérdés: Ön valóban ahogy azt egy régi Freeserve számla is, amikor azt Freeserve. Van néhány dolog, de egyébként úgy kívánja, hogy fontolja meg, és ez az a kérdés, a MAC-kód. További információk, hogy a Sky itt. Mac Codes My System: #
|
|
| |||
| |||
| Mint mondta wlofey az utolsó utáni, ezek segítségével az Ön e-mail, de nincs a honlapon. Még mindig én AOL e-mail címét, noha Megálltam, hogy az AOL 5 évvel ezelőtt. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Changing alaplap | freshdawn | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 1. február 2008 13:08 |
| Kell utasítások módosítása előtt CPU | DownSyndromeBoi | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 2. Jan 2008 18:01 |
| Miért változó számítógépes tartani? | RawRyder | Off Topic Discussion | 9 | 16. november 2007 07:12 |
| Beállítások módosítása a CPU ventillátor * PLEASE HELP * | Rekt | Processzorok, alaplapok és RAM | 6 | 30. Szeptember 2007 13:15 |
| A változó IP cím ..... | MikeDirt | Vírus, kémprogram és biztonság | 10 | 24. április 2007 12:57 |
| Téma eszközök | |
| |