![]() |
|
| |||
| |||
| אני רוצה לשנות את ספק שירותי האינטרנט של אורנג 'כדי בשמיים מי מציע עסקה טובה יותר. לפני שתעשה זאת יש לי שתי שאלות אשר עשוי נראה קצת בסיסי. 1. יש לי אתר עם כתום. האם אני עדיין יכול לשמור את זה אם אני משנה ספק האינטרנט? 2. האם אני עדיין יוכל לגשת דואר אלקטרוני הנשלחות אל הישן שלי Freeserve (עכשיו אורנג ') דרך כתובת האינטרנט? Advice יהיה הרבה ךיתורעה. תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי Nurtonc
ברוכים הבאים ל TCF לגבי שאלה 1, אני בספק כמו האתר יהיה חלק של המנוי שלך, אתה צריך לוותר אז זה לא אתר, יכול להיות שאני טועה. שאלה 2: אתה אכן כפי שיש לי ישן Freeserve חשבון עדיין איתם כאשר היה Freeserve. יש כמה דבר אחר, כי למרות מומלץ לשקול וכי היא שאלה של קוד MAC. עוד באותו מ שמיים כאן. מק קודי המערכת שלי: #
|
|
| |||
| |||
| כפי wlofey אמר ההודעה האחרונה, הם אמורים לתת לך להשאיר את כתובת הדוא"ל שלך, אך לא את אתר האינטרנט שלך. עדיין יש לי את כתובת הדואר האלקטרוני של AOL למרות הפסקתי להיות עם AOL לפני 5 שנים. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שינוי לוח האם | freshdawn | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | ב -1 פברואר 2008 13:08 |
| אני צריך הוראות לפני שינוי CPU | DownSyndromeBoi | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 2nd ינואר 2008 18:01 |
| למה לשמור על המחשב משנה? | RawRyder | דיון Off topic | 9 | 16th נובמבר 2007 07:12 |
| שינוי ההגדרות של אוהד CPU * Please Help * | Rekt | CPUs, Motherboards & RAM | 6 | 30 ספטמבר 2007 13:15 |
| שינוי כתובת ה-IP ..... | MikeDirt | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 10 | 24 אפריל 2007 12:57 |
| שרשרת כלים | |
| |