mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Naršyklėms & FTP Klientai

Register

IPT keitimas

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 2, 2007, 00:20
Naujas Narys

Default IPT keitimas

Norėčiau pakeisti savo IPT nuo Orange Sky, kuris siūlo geresnį sandėrį. Prieš tai turiu du klausimus, kurie gali atrodyti šiek tiek Basic.

1. Aš su apelsinų svetainėje. Ar aš vis dar galės išlaikyti ją, jei aš pakeisiu ISP?

2. Ar galiu gauti prieigą prie elektroninių laiškų, siunčiamų į mano senas Freeserve (dabar Orange) adresas internete?

Patarimas būtų much appreciated.

Ačiū
Old Gegužė 2, 2007, 00:31
Banned Group

Default IPT keitimas

Hi Nurtonc

Sveiki atvykę į TCF

Atsižvelgiant į 1 klausimą, aš abejoju, kaip tinklalapis bus dalis prenumeratą, turėtumėte atsisakyti jis ten ne vietoje, aš gali būti negerai.

2 klausimas: Ar jūs iš tikrųjų kaip aš senas Freeserve sąskaita vis dar su jais, kai ji buvo Freeserve.

Yra dar kai ką nors, kad galbūt norėsite apsvarstyti ir tai, kad Mac kodas klausimą.
Daugiau informacijos apie, kad iš dangaus čia.
Mac kodai

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Gegužė 2, 2007, 02:35
Donorų grupės

Default IPT keitimas

Kaip wlofey pasakė paskutinę žinutę, jie turėtų jus išlaikyti savo elektroninio pašto adresą, bet ne svetainę.

Aš vis dar mano AOL pašto adresą, nors aš nustojo būti su AOL prieš 5 metus.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Pakeitus pagrindinę plokštę Xasander CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 1 vasaris 2008 13:08
Man reikia instrukcijas prieš keičiant CPU DownSyndromeBoi CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 2 sausis 2008 18:01
Kodėl kompiuteris nuolat keičiasi? RawRyder Off Topic Discussion 9 Lapkritis 16, 2007 07:12
Pakeitus nustatymus procesoriaus ventiliatorius * PLEASE HELP * Rėkt CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 6 30 rugsėjis 2007 13:15
Pakeitus IP adresas ..... MikeDirt Virus, Spyware & Security 10 Balandis 24, 2007 12:57
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.