![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Norėčiau pakeisti savo IPT nuo Orange Sky, kuris siūlo geresnį sandėrį. Prieš tai turiu du klausimus, kurie gali atrodyti šiek tiek Basic. 1. Aš su apelsinų svetainėje. Ar aš vis dar galės išlaikyti ją, jei aš pakeisiu ISP? 2. Ar galiu gauti prieigą prie elektroninių laiškų, siunčiamų į mano senas Freeserve (dabar Orange) adresas internete? Patarimas būtų much appreciated. Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Nurtonc
Sveiki atvykę į TCF Atsižvelgiant į 1 klausimą, aš abejoju, kaip tinklalapis bus dalis prenumeratą, turėtumėte atsisakyti jis ten ne vietoje, aš gali būti negerai. 2 klausimas: Ar jūs iš tikrųjų kaip aš senas Freeserve sąskaita vis dar su jais, kai ji buvo Freeserve. Yra dar kai ką nors, kad galbūt norėsite apsvarstyti ir tai, kad Mac kodas klausimą. Daugiau informacijos apie, kad iš dangaus čia. Mac kodai Mano sistema: #
|
|
| |||
| |||
| Kaip wlofey pasakė paskutinę žinutę, jie turėtų jus išlaikyti savo elektroninio pašto adresą, bet ne svetainę. Aš vis dar mano AOL pašto adresą, nors aš nustojo būti su AOL prieš 5 metus. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pakeitus pagrindinę plokštę | Xasander | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 1 vasaris 2008 13:08 |
| Man reikia instrukcijas prieš keičiant CPU | DownSyndromeBoi | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 2 sausis 2008 18:01 |
| Kodėl kompiuteris nuolat keičiasi? | RawRyder | Off Topic Discussion | 9 | Lapkritis 16, 2007 07:12 |
| Pakeitus nustatymus procesoriaus ventiliatorius * PLEASE HELP * | Rėkt | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 6 | 30 rugsėjis 2007 13:15 |
| Pakeitus IP adresas ..... | MikeDirt | Virus, Spyware & Security | 10 | Balandis 24, 2007 12:57 |
| Temos įrankiai | |
| |