mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Web Browsers & FTP Clienti

Register

Schimbarea ISP

Reply

Thread Tools
Old 2 mai 2007, 00:20
Noile state Group

Default Schimbarea ISP

Aş dori să-mi schimb furnizorul de servicii Internet de la Orange pentru a Sky, care oferă o mai bună înţelegere. Înainte de a face acest lucru Am două întrebări, care ar putea părea un pic de bază.

1. Am un site web cu Orange. Mi-ar mai fi capabil să-l păstraţi dacă aş schimba ISP-ul?

2. Mi-ar fi în continuare posibilitatea de a accesa mesajele e-mail trimis la vechiul meu Freeserve (acum Orange) adresa prin Internet?

Sfaturi ar fi foarte apreciate.

Mulţumesc
Old 2 mai 2007, 00:31
Banned Group

Default Schimbarea ISP

Max Nurtonc

Bine ati venit la TCF

Cu privire la întrebarea 1, ma indoiesc ca pe site-ul va face parte din abonamentul, ar trebui să renunţe ai site-ul nu-l apoi, s-ar putea să greşesc.

Întrebarea 2: Va, într-adevăr, aşa cum am un vechi Freeserve cont încă cu ei, atunci când a fost Freeserve.

Există ceva în altă parte, deşi pe care le-aţi putea dori să aibă în vedere şi faptul că se pune problema de MAC Cod.
Mai multe despre faptul că de la Sky aici.
Mac Codurile

Sistemul meu: #

Procesor (e):
Intel P4
Plăci de bază:
ECS 915pla2
Memorie RAM:
1GB
Placă grafică (e):
ATI Radeon x1050
Placă de sunet:
diamant Xtreme 7.1
Hard Drive (e):
160GB
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo unitate DVD + /-RW
Cauza / PSU:
antech/x-power585
Răcire:
aer
Network / Internet:
fără fir
Monitor (e):
Philips 109b6 19 "CRT
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 2 mai 2007, 02:35
Grupul de donator

Default Schimbarea ISP

Aşa cum a spus wlofey din ultimele posta, acestea ar trebui să vă permite să păstraţi mesajele de poştă electronică, dar nu exista nici site-ul dumneavoastră.

Mai am AOL-mi adresa de e-mail, chiar dacă i sa oprit fiind cu AOL acum 5 ani.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.