![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Aş dori să-mi schimb furnizorul de servicii Internet de la Orange pentru a Sky, care oferă o mai bună înţelegere. Înainte de a face acest lucru Am două întrebări, care ar putea părea un pic de bază.
1. Am un site web cu Orange. Mi-ar mai fi capabil să-l păstraţi dacă aş schimba ISP-ul? 2. Mi-ar fi în continuare posibilitatea de a accesa mesajele e-mail trimis la vechiul meu Freeserve (acum Orange) adresa prin Internet? Sfaturi ar fi foarte apreciate. Mulţumesc |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Max Nurtonc
Bine ati venit la TCF Cu privire la întrebarea 1, ma indoiesc ca pe site-ul va face parte din abonamentul, ar trebui să renunţe ai site-ul nu-l apoi, s-ar putea să greşesc. Întrebarea 2: Va, într-adevăr, aşa cum am un vechi Freeserve cont încă cu ei, atunci când a fost Freeserve. Există ceva în altă parte, deşi pe care le-aţi putea dori să aibă în vedere şi faptul că se pune problema de MAC Cod. Mai multe despre faptul că de la Sky aici. Mac Codurile Sistemul meu: #
|
|
|
|||
|
|||
|
Aşa cum a spus wlofey din ultimele posta, acestea ar trebui să vă permite să păstraţi mesajele de poştă electronică, dar nu exista nici site-ul dumneavoastră.
Mai am AOL-mi adresa de e-mail, chiar dacă i sa oprit fiind cu AOL acum 5 ani. |