menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prehliadačov & FTP Klienti

Register

Zmenou ISP

Reply

Thread Tools
Old 2. mája 2007, 00:20
Nový člen skupiny

Default Zmenou ISP

Bol by som rád zmenil môj ISP z Orange Sky, kto ponúkne lepšie riešenie. Pred tým som dve otázky, ktoré by mohli zdať trochu základné.

1. Mám webové stránky s Orange. I napriek tomu by bolo možné ho zachovať, ak som zmeniť poskytovateľa pripojenia?

2. I napriek tomu by bolo možné získať prístup k e-maily posielané na môj starý Freeserve (teraz Orange) riešiť cez internet?

Poradenstvo by bolo oveľa ocenia.

Vďaka
Old 2. mája 2007, 00:31
Banned Skupina

Default Zmenou ISP

Ahoj Nurtonc

Vitajte na TCF

S ohľadom na otázku 1, pochybuji, že sú internetové stránky budú súčasťou vášho predplatného, ak by vám to potom vzdať žiadne stránky, môžem sa mýliť.

Otázka č 2: Budete opravdu jak jsem starý Freeserve úvahy stále s nimi, keď bol Freeserve.

Je tu niekoľko vecí inak, že keď budete chcieť, aby zvážila, a že je otázka MAC zákonníka.
Viac o tomto z neba tady.
Mac Codes

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 2. mája 2007, 02:35
Darcu Skupina

Default Zmenou ISP

Ako wlofey povedal v posledný príspevok, mala by vám udržať váš email, ale žiadnu vašu webovú stránku.

Pořád mám AOL e-mailovú adresu, aj keď som prestal byť s AOL 5 rokmi.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Zmenou doske freshdawn Procesory, základné dosky & RAM 1 1. februára 2008 13:08
Potrebujem inštrukcie pred zmenou procesora DownSyndromeBoi Procesory, základné dosky & RAM 1 2. januára 2008 18:01
Prečo počítač držať zmenou? RawRyder Vypnúť Téma diskusie 9 16. novembra 2007 07:12
Zmenou nastavenia CPU ventilátor * Prosím pomôžte * Rekto Procesory, základné dosky & RAM 6 30. September 2007 13:15
Zmenou IP adries ..... MikeDirt Virus, spyware a bezpečnosť 10 24. apríla 2007 12:57
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.