![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bol by som rád zmenil môj ISP z Orange Sky, kto ponúkne lepšie riešenie. Pred tým som dve otázky, ktoré by mohli zdať trochu základné. 1. Mám webové stránky s Orange. I napriek tomu by bolo možné ho zachovať, ak som zmeniť poskytovateľa pripojenia? 2. I napriek tomu by bolo možné získať prístup k e-maily posielané na môj starý Freeserve (teraz Orange) riešiť cez internet? Poradenstvo by bolo oveľa ocenia. Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Nurtonc
Vitajte na TCF S ohľadom na otázku 1, pochybuji, že sú internetové stránky budú súčasťou vášho predplatného, ak by vám to potom vzdať žiadne stránky, môžem sa mýliť. Otázka č 2: Budete opravdu jak jsem starý Freeserve úvahy stále s nimi, keď bol Freeserve. Je tu niekoľko vecí inak, že keď budete chcieť, aby zvážila, a že je otázka MAC zákonníka. Viac o tomto z neba tady. Mac Codes Môj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Ako wlofey povedal v posledný príspevok, mala by vám udržať váš email, ale žiadnu vašu webovú stránku. Pořád mám AOL e-mailovú adresu, aj keď som prestal byť s AOL 5 rokmi. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Zmenou doske | freshdawn | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 1. februára 2008 13:08 |
| Potrebujem inštrukcie pred zmenou procesora | DownSyndromeBoi | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 2. januára 2008 18:01 |
| Prečo počítač držať zmenou? | RawRyder | Vypnúť Téma diskusie | 9 | 16. novembra 2007 07:12 |
| Zmenou nastavenia CPU ventilátor * Prosím pomôžte * | Rekto | Procesory, základné dosky & RAM | 6 | 30. September 2007 13:15 |
| Zmenou IP adries ..... | MikeDirt | Virus, spyware a bezpečnosť | 10 | 24. apríla 2007 12:57 |
| Thread Tools | |
| |