![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хтела бих да променим своју ИСП из Оранге Скы који се нуде бољи посао. Пре тога сам два питања која би могла чинити нешто основно. 1. Имам интерфејс са наранџаста. Да ли бисте и даље бити у могућности да задржи ако променим ИСП? 2. Да ли бисте и даље бити у могућности да приступи на е-маилове послате на мој стари Фреесерве (сада Оранге) адресу преко Интернета? Саветовање ће бити много поштовати. Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок Нуртонц
Добродошли на ТЦФ С обзиром на Питање 1, ЈА сумња то као на уеб страници биће део ваше претплате, треба оставити онда нема уеб сајт, ЈА мај бити у реду. Питање 2: Ви ћете заиста како сам стара Фреесерве рачуна и даље са њима када је Фреесерве. Има неких ствари које друго иако мај желите размислити, а то је питање МАЦ Кодекса. Више о томе из Скы овде. Мац кодови Мы Сыстем: #
|
|
| |||
| |||
| Као што је речено у улофеы последњи пост, они би требало пустити да задржите ваше е-поште, али не и вашу Интернет локацију. ЈА па ипак да има мој е-маил адреса АОЛ Иако сам престао да буде са АОЛ 5 година. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Измена матичне плоче | фресхдаун | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 1 фебруар 2008 13:08 |
| Требам инструкције пре мењања ЦПУ | ДоунСындромеБои | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 2 јануар 2008 18:01 |
| Зашто рачунара задржати мења? | РауРыдер | Офф Топиц Дисцуссион | 9 | 16 новембар 2007 07:12 |
| Мијењање поставки ЦПУ фан * * Плеасе хелп | Ректора | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 6 | 30. сеп 2007 13:15 |
| Мијењање ИП адресе ..... | МикеДирт | Вирус, Спыуаре и безбедност | 10 | 24 април 2007 12:57 |
| Тхреад Тоолс | |
| |