![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я хотів би змінити мого провайдера від оранжевого до неба, які пропонують більш вигідну угоду. Перед цим у мене два питання, які можуть здатися кілька основних. 1. У мене є сайт з помаранчевим. Хіба я все одно зможете зберегти його, якщо я поміняю провайдера? 2. Хіба я все одно зможете отримати доступ до електронної пошти направив у мій старий Егеезете (зараз Orange) Адреса в мережі Інтернет? Консультації були б дуже корисними. Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Nurtonc
Ласкаво просимо на TCF Що стосується питання 1, я сумніваюся, як сайт буде частиною вашої підписки, ви повинні відмовитися від нього те ні сайту, я можу помилятися. Питання 2: ви дійсно як я вже старий акаунт Егеезете ще з ними, коли вона була Егеезете. Існує щось інше, хоча, що ви, можливо, забажає розглянути і ось в чому питання МАК Кодексу. Докладніше на цю с неба тут. Mac коди Моя система: #
|
|
| |||
| |||
| Wlofey Як йдеться в останньому посту, вони повинні повідомити вам зберегти вашу електронну пошту, але не ваш сайт. Я до сих пір мою адресу електронної пошти AOL, хоча я перестав з AOL 5 років тому. |