![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| מישהו יכול לעזור בבקשה, המחשב שלי לא תהיה עוד זוכר שלי ב-Hotmail התחברות וסיסמה, תמיד עשה את זה אז אני מניח משהו קרה במהלך העדכון, אני לחץ על "זכור סיסמה במחשב זה", אבל זה רגיל יש את זה, אני יכול לעשות משהו על זה? אני משתמש ב Vista, המחשב השני שלי פועל XP ו אין בעיה זו |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה בדפדפן או IM?
| |||
| |||
| זה כאשר אני גישה Hotmail באמצעות Windows Live Messenger |
|
| |||
| |||
| מה הדפדפן נפתח כאשר לוחצים על סמל הדוא"ל? |
|
| |||
| |||
| Windows Live Hotmail |
|
| |||
| |||
| אתה לא ממציאה תחושת, תיגש Hotmail דרך דפדפן כגון Internet Explorer, Firefox, Chrome ועוד איזה? |
|
| |||
| |||
| מצטער, אני משתמש ב-Firefox |
|
| |||
| |||
| כלים> אפשרויות> אבטחה> הצג סיסמאות מחק את כל המופעים של Hotmail משם. בפעם הבאה שתיכנס וזה מבקש ממך לעשות זאת כדי לשמור עליו ועל כך זוכר. |
|
| |||
| |||
| תודה על העזרה אבל ניסיתי את זה אז אין Hotmail סיסמאות על שם יותר, אתה יכול לחשוב על שום דבר אחר אני יכול לנסות בבקשה? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| 1TB HD כבר לא מוכרים על המחשב שלי בסדר גמור על אחרים | laurieirvine | כוננים & נשלפת | 18 | 22 נובמבר 2009 06:12 |
| המוגנים על ידי סיסמה - Windows XP אם שכחת את הסיסמה | Tom | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | ה -15 לאוגוסט 2009 10:58 |
| הדוברים כבר לא עובד | perry553 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 12th יוני 2009 13:29 |
| האודיו שלי לא יפעל עוד! | mitchcm34 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 5 | -27 לאפריל 2009 01:40 |
| Mp3 עוד לא מוכר | evilfantasy | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 17 | 18 מאי 2008 02:10 |
| שרשרת כלים | |
| |