![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Can anyone please help, mano kompiuteris nebegali prisiminti savo "Hotmail" Prisijungti ir slaptažodis, tai visada darė Manau kažkas nutiko per atnaujinti, aš paspauskite mygtuką "Įsiminti slaptažodį šiame kompiuteryje", tačiau jis įpratęs jį, I can do nors apie tai? I'm using Vista ", kiti mano kompiuteryje veikia XP ir neturi šios problemos |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai naršyklę ar MP?
| |||
| |||
| Tai kada man prisijungti prie "Hotmail" per "Windows Live Messenger |
|
| |||
| |||
| Kokia naršyklė atidaro tada, kai paspausite pašto piktogramą? |
|
| |||
| |||
| Windows Live Hotmail " |
|
| |||
| |||
| You're not priėmimo prasme, jums prieigą per "Hotmail pvz., Internet Explorer, Firefox, Chrome" naršyklę ir tt Kuris? |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome, aš naudoju Firefox |
|
| |||
| |||
| Tools> Options> Saugumas> Rodyti slaptažodžius Pašalinti visus Hotmail atvejais iš ten. Kitą kartą prisijungsite ir ji klausia sutaupyti daryti, ir ji turėtų prisiminti vėliau. |
|
| |||
| |||
| Ačiū už pagalbą, bet aš stengiausi, kad taip nėra "Hotmail slaptažodžius ten nebėra, tu gali galvoti apie ką nors galėčiau Prašome pabandyti? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| 1TB HD nebepripažįstama ant "My Computer", bauda Kiti | laurieirvine | Drives & Removable Media | 18 | Lapkritis 22, 2009 06:12 |
| Apsaugotas slaptažodžiu - Pamiršote slaptažodį Windows XP | Tom | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | Rugpjūtis 15, 2009 10:58 |
| Kalbėjo nebėra darbo | perry553 | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | Birželis 12, 2009 13:29 |
| My Audio nebeveiks! | mitchcm34 | Sound, Speakers & MP3 Players | 5 | Balandis 27, 2009 01:40 |
| Mp3 nebepripažįstama | evilfantasy | Sound, Speakers & MP3 Players | 17 | Gegužė 18, 2008 02:10 |
| Temos įrankiai | |
| |