![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Poate cineva te rog ajută, calculatorul meu nu va mai amintesc meu Hotmail log-in şi o parolă, este întotdeauna a făcut acest lucru cred ca ceva sa întâmplat în timpul unei actualizări, faceţi clic pe I "amintesc parola pe acest computer", dar ea avea obiceiul acesta, pot să fac nimic despre asta? Sunt folosind Vista, mi alte computerul execută XP şi nu are această problemă |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aceasta este într-un browser sau chat?
| |||
| |||
| Este scris când am acces Hotmail prin intermediul Windows Live Messenger |
|
| |||
| |||
| Ce browser-ul se deschide când faceţi clic pe pictograma de e-mail? |
|
| |||
| |||
| Windows Live Hotmail |
|
| |||
| |||
| Nu esti de luare sens, ai acces la Hotmail, printr-un browser de genul Internet Explorer, Firefox, Chrome, etc Care? |
|
| |||
| |||
| Ne pare rău, să folosesc Firefox |
|
| |||
| |||
| Tools> Options> securitate> show parole Ştergere toate instanţele hotmail de acolo. Data viitoare când vă conectaţi, şi se cere să facă acest lucru şi de a salva aceasta ar trebui să amintesc aceea. |
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru ajutor, dar am încercat atât de faptul că nu există Hotmail parole pe acolo mai, vă puteţi gândi la nimic altceva aş putea să încercaţi să vă rog? |