![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Може било ко угодити помоћ, мој рачунар више неће сећати се мој Хотмаил лог-ин и лозинку, то увек чинио, тако ми се нешто догодило током надоградње, сам кликните на "Упамти лозинку на овом рачунару", али су га навика, могу учинити ништа о томе? Им 'помоћу Видик, моје друге рачунару КСП и нема тај проблем |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је у прегледачу или ИМ?
| |||
| |||
| То је кад сам приступ Хотмаил путем Уиндоус Ливе Мессенгер |
|
| |||
| |||
| Који прегледач отвара када кликнете на икону е-поште? |
|
| |||
| |||
| Уиндоуси Жив Хотмаил |
|
| |||
| |||
| Ыоу'ре нот макинг смислу, имате приступ Хотмаил преко прегледача као што су Интернет Експлорер, Фирефокс, хрома и др Које? |
|
| |||
| |||
| Жао ми је, користите Фирефокс |
|
| |||
| |||
| Тоолс> Оптионс> Сигурност> прикажи лозинке Избриши све случајеве Хотмаил од тамо. Следећи пут када се пријавите у и то, пита вас да сте то урадили, а након тога би требало да запамти. |
|
| |||
| |||
| Хвала за помоћ, али покушао сам да тако не постоје Хотмаил лозинке на постоји више, можете ли мислити на било што друго ја могу пробати угодити? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| 1ТБ се ХД Нема Дуже Признате у Мы Цомпутер, ликовних другима | лауриеирвине | Дривес & Измјењиви медији | 18 | 22. новембар 2009 06:12 |
| Лозинка заа̨тићен - Уиндоус КСП Заборављена лозинка | Том | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 15 аугуст 2009 10:58 |
| Говорници нису више радних | перры553 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 12. јуна 2009 13:29 |
| Мы Аудио неће више радити! | митцхцм34 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 5 | 27 април 2009 01:40 |
| Мп3 Но лонгер призната | евилфантасы | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 17 | 18. маја 2008 02:10 |
| Тхреад Тоолс | |
| |