![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Чи можна допомогти, будь ласка, мій комп'ютер вже не пам'ятаю Hotmail логін і пароль, він завжди робив так що я думаю, що щось сталося під час оновлення, я натискаю "Запам'ятати пароль на цьому комп'ютері", але це звичай маєте його, чи можу я нічого про це? Я використовую Vista, мій інший комп'ютер працює під XP, і не мають цієї проблеми |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це через браузер або чату?
| |||
| |||
| Це коли я отримати доступ до Hotmail через Windows Live Messenger |
|
| |||
| |||
| Який браузер відкривається при натисненні на значок електронної пошти? |
|
| |||
| |||
| Windows Live Hotmail |
|
| |||
| |||
| Ви не заробите сенсі, ви Hotmail доступом через браузер, як Internet Explorer, Firefox, Chrome т.д. Який? |
|
| |||
| |||
| На жаль, я використовую Firefox |
|
| |||
| |||
| Сервіс> Властивості оглядача> Безпека> Показати паролі Видалити всі екземпляри Hotmail звідти. Наступний раз, коли ви увійти в систему і він попросить вас зробити це зберегти і він повинен пам'ятати в наступний період. |
|
| |||
| |||
| Дякуємо за допомогу, але я спробував, що таким чином немає ніяких паролів на Hotmail є більше, ви можете думати ні про що я міг би спробувати будь ласка? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| 1TB HD більше не визнаються на Мій комп'ютер, штраф на інші | laurieirvine | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 18 | 22 листопада 2009 06:12 |
| Паролювання - Забули пароль Windows XP | тому | General Software чат | 2 | 15 серпня 2009 10:58 |
| Виступаючі більше не працюють | perry553 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 12 червня 2009 13:29 |
| My Audio не буде працювати! | mitchcm34 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 5 | 27 квітня 2009 01:40 |
| Mp3 не визнаються | evilfantasy | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 17 | 18 травня 2008 02:10 |
| Різьба Інструменти | |
| |