![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте съм бил отказан достъп до австралийската банкови сайтове. Всички други сайтове в мрежата работа. Аз бях в интернет се промени настройката в Explorer, така и в Mozilla. Аз не съм с помощта на защитната стена. Някой знае ли как да оправите проблема. Всяко Помощ ще бъде много оценявам. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво искаш да получите съобщение, когато се отказва достъп? Има един всеки вид корпоративен домейн? Понякога те ще блокират някои сайтове. Също така, имате ли нещо Net Nanny софтуер, инсталиран на вашия компютър? Това може да блокира достъпа.
|
| |||
| |||
| Привет Благодаря за отговора Аз получи връзка прекъсване съобщение. Нейната моя компютър и други компютри, на една и съща мрежа, можете да осъществите достъп до сайтове. Аз нямам никакъв бавачка софтуер. |
|
| |||
| |||
| Виж, ако можете да стигнете до използването на този сайт. http://youhide.com/ |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Арго Влезте в Халифакс банкиране Website | robina80 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 3 | 11 Юни 2009 10:34 |
| Достъпът е отказан! | prawleprovi | Общи Софтуер Чат | 3 | 30 октомври 2008 год. 04:50 |
| Отказан достъп | rbscooby | Windows операционни системи | 7 | 9 май 2008 г. 16:40 |
| Достъпът отказан | hewybo | Windows операционни системи | 6 | 16-то Jan 2008 02:40 |
| Отказан достъп | hannyp | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 14 | 27 ноември 2007 12:37 |
| Нишка Инструменти | |
| |