![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας έχω πρόσβαση σε αυστραλιανό τραπεζικό τόπων. Όλες οι άλλες ιστοσελίδες που αφορούν το καθαρό έργο. Έχω αλλάξει τη ρύθμιση εντός internet explorer και επίσης στο mozilla. Δεν είμαι χρησιμοποιώντας ένα firewall. Ξέρει κανείς πώς μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι μήνυμα που έχετε κάνει όταν αρνήθηκε έχετε πρόσβαση; Είσαι μία οποιαδήποτε εταιρική τομέα; Μερικές φορές θα μπλοκάρει ορισμένες τοποθεσίες. Επίσης, έχετε κάποια νταντά καθαρό λογισμικό εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας; Αυτό μπορεί να εμποδίζει την πρόσβαση.
|
| |||
| |||
| Γειά Ευχαριστώ για την απάντηση Έχω μια σύνδεση χρόνο εκτός μήνυμα. Το δικό μου υπολογιστή και άλλους υπολογιστές στο ίδιο δίκτυο μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δικτυακούς τόπους της. Δεν έχω καμία νταντά λογισμικού. |
|
| |||
| |||
| Δείτε αν μπορείτε να φτάσετε στο χώρο με τη χρήση αυτή. http://youhide.com/ |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Επίκλισης Συνδεθείτε στο Χάλιφαξ Banking Website | robina80 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 3 | 11 Ιουν 2009 10:34 |
| Απαγορεύεται η είσοδος! | prawleprovi | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 30 Οκτ 2008 04:50 |
| Access Denied | rbscooby | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 9η Μαΐου 2008 16:40 |
| Access Denied | hewybo | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 16 Ιαν 2008 02:40 |
| Access Denied | hannyp | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 14 | 27 Νοε 2007 12:37 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |