![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň, som bol odmietnutý prístup do australskej bankový weby. Všetky ostatné stránky na internete prácu. Som zmenil nastavenie na internet explorer a tiež v mozilla. Nejsem pomocou firewallu. Vie niekto ako to opraviť problém. Pomoci by bolo veľmi oceňuje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aké posolstvo sa dostanete, keď vám nepovolený prístup? Patríte akejkoľvek podnikovej domény? Niekedy sa bude blokovať niektoré weby. Tiež máte akékoľvek čisté chůvy na svojom počítači nainštalovaný softvér? To môže byť zablokovanie prístupu.
|
| |||
| |||
| Ahoj Vďaka za odpoveď Mám pripojenie času správy. Jeho vlastný počítač a ostatné počítače v rovnakej sieti môžu pristupovať na stránky. Nemám žiadne chůvy softvér. |
|
| |||
| |||
| Uvidíme, či sa môžete dostať na stránky pomocou tohto. http://youhide.com/ |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Cant Prihláste sa k Halifaxe Bankovníctvo webová stránka | robina80 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 3 | 11. júna 2009 10:34 |
| Prístup bol odmietnutý! | prawleprovi | Všeobecné Software Chat | 3 | 30. októbra 2008 04:50 |
| Prístup nepovolený | rbscooby | Operačné systémy Windows | 7 | 9. mája 2008 16:40 |
| Prístup zamietnutý | hewybo | Operačné systémy Windows | 6 | 16. január 2008 02:40 |
| Prístup nepovolený | hannyp | Virus, spyware a bezpečnosť | 14 | 27. novembra 2007 12:37 |
| Thread Tools | |
| |