![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, я вже було відмовлено в доступі на сайтах австралійських банків. Всі інші сайти в мережі роботу. Я змінив налаштування в рамках інтернет Explorer та Mozilla. Я не використовую брандмауер. Хто-небудь знає, як виправити цю проблему. Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Яку інформацію ви отримуєте, коли ви відмовилися отримати доступ? Ви одного будь-якого корпоративного домену? Іноді вони будуть блокувати певні сайти. Крім того, ви маєте будь-яку Net Nanny програмного забезпечення, встановленого на вашому комп'ютері? Це може бути заблоковано доступ.
|
| |||
| |||
| Привіт Спасибо за ответ Я отримую зв'язок часів повідомленні. Його власний комп'ютер та інші комп'ютери в тій же мережі можуть отримати доступ до сайтів. Я не є няня програмного забезпечення. |
|
| |||
| |||
| Див якщо ви можете отримати на сайті за допомогою цього. http://youhide.com/ |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нахиляє Увійдіть до галіфакс банківського сайту | robina80 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 3 | 11 червня 2009 10:34 |
| Доступ заборонено! | prawleprovi | General Software чат | 3 | 30 жовтня 2008 04:50 |
| Access Denied | rbscooby | Операційні системи Windows | 7 | 9 травня 2008 16:40 |
| Доступ заборонено | hewybo | Операційні системи Windows | 6 | 16 січня 2008 02:40 |
| Access Denied | hannyp | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 14 | 27 листопада 2007 12:37 |
| Різьба Інструменти | |
| |