![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám určité napětí s funwall. Na tento počítač, žádná videa nebo někdo něco pošle mi bude nakládat. To jen ukazuje profil obraz osoba pak "xxx zní toto video" NEX, a že je vše. Je to jemné na každý další počítač, když se přihlásíte do svého účtu v domě.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vyklidit všechny své dočasné soubory atd. spustit ccleaner ze sekce ke stažení na internetových prohlížečů otřete čistou a dát jí jiný vířivé
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A pokud to nefunguje, přejděte do sekce malware, přečtěte si stickies a dělat si, co říkají. Post a log, které mají být přezkoumány. Mám podezření, je to něco do činění s malware BTW.