![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Έχω ορισμένα τονίζουν με funwall. Σε αυτόν τον υπολογιστή, δεν βίντεο ή οτιδήποτε κάποιος θα μου στείλει μέχρι φορτίο. Απλώς δείχνει την εικόνα του προφίλ του προσώπου, στη συνέχεια "xxx προστεθεί αυτό το βίντεο" nex σε αυτή και αυτό είναι. Είναι ωραία σε κάθε άλλο υπολογιστή όταν θα συνδεθείτε με το λογαριασμό μου στο σπίτι.
Πιστεύω ότι για να χρησιμοποιηθεί για την ωραία δουλειά εδώ. Έχουν ελεγχθεί μου ρυθμίσεις ασφαλείας και δεν μπορεί να βρει κάτι προφανές. Μπορεί ακόμη και να παρακολουθούμε την πρόσβαση στο YouTube βίντεο προστίμου. Εις υγεία Tom Το σύστημά μου: #
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
σαφή όλα τα προσωρινά αρχεία κτλ.
ccleaner τρέχει από το download section να διαγράψει το internet browsers καθαρά και δίνουν μια άλλη στροβιλίζω
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Και αν αυτό δεν πετύχει, μεταβείτε στο τμήμα malware, διαβάστε τα stickies και κάνουν ό, τι να πω. Post ημερολόγιο να αναθεωρηθεί.
Υποψιάζομαι ότι αυτό είναι κάτι να κάνει με τα κακόβουλα προγράμματα BTW.