![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ive 'je dobio neki stres s funwall. Na ovom računalu, nema videa ili bilo što bilo tko šalje mene će učitati gore. To samo pokazuje profil sliku o osobi onda "xxx dodao ovaj video" nex do nje i to je to. To je u redu na svim drugim računalima kada se prijavite na moj račun u kući.
Ja vjerujem da se one koriste za rad na fino ovdje. Jeste provjeriti sigurnosne postavke moje i ne mogu naći ništa što očite. Još uvijek možete pristupiti i gledati video zapise na YouTube u redu. Živjeli Tom My System: #
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
isprazniti sve svoje privremene datoteke itd.
izvoditi iz ccleaner download sekciji brisati internet preglednici čist i da joj drugi kovitlati
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
A ako to ne radi, idite na odjeljak zlonamjernih programa, pročitajte stickies i raditi što žele reći. Postavite prijava za pregledavanje.
JA ono što je sumnjivo ovo je nešto za napraviti sa zlonamjernih programa BTW.