![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I've got some stres z funwall. Na tym komputerze nie filmy czy cokolwiek ktoś wysyła do mnie będzie ładować. To po prostu pokazuje profil obraz danej osoby, a następnie "xxx dodaje ten film wideo" nex ją i that's it. To dobrze w każdym innym komputerze po zalogowaniu do mojego konta w domu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| usunąć wszystkie pliki tymczasowe itp. uruchomienia ccleaner z sekcji "download" do przeglądarek internetowych wytrzeć czystą i nadać jej inny wirowy
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A jeśli to nie pomoże przejść do sekcji złośliwym, przeczytaj stickies i jak to mówią. Opublikuj log powinna być poddana przeglądowi. Podejrzewam, to jest coś do zrobienia ze złośliwym BTW.