![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám určité napätie s funwall. Na tento počítač, žiadne videá alebo niekto niečo pošle mi bude nakladať. To len ukazuje profil obraz osoba potom "xxx znie toto video" NEX, a že je všetko. Je to jemné na každý ďalší počítač, keď sa prihlásite do svojho účtu v dome.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vyklidit všetky svoje dočasné súbory atď spustiť ccleaner zo sekcie na stiahnutie na internetových prehliadačov otrite čistú a dať jej iný vírivé
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A ak to nefunguje, prejdite do sekcie malware, prečítajte si stickies a robiť si, čo hovoria. Post a log, ktoré majú byť preskúmané. Mám podozrenie, je to niečo do činenia s malware BTW.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Facebook Chat Bezpečnosť | Jenni | Email, VoIP & IM Diskusia | 2 | 15.září 2009 14:16 |
| Orthos Stresové testovanie | 4D (Ford (Ford) Ollie | Procesory, základné dosky & RAM | 9 | 5. októbra 2008 08:09 |
| alex | Vypnúť Téma diskusie | 11 | 29. januára 2008 15:04 | |
| Stres Thread | Blackmirror | Vypnúť Téma diskusie | 30 | 20. december 2007 11:01 |
| Práve vo chvíli, keď som si myslel Facebook je bezpečný .. | NemoX | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 18 | 11. September 2007 04:41 |
| Thread Tools | |
| |