![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У мене є деяка напруга з funwall. На цьому комп'ютері немає відео або що-небудь хто-небудь пошле мені буде завантажити. Він просто показує зображення профілю особи потім "XXX додали цього відео" НИ до неї і все. Це штраф на будь-який інший комп'ютер, коли я входжу в свій аккаунт в будинку.
Я вважаю, що використовується для штрафу на роботу тут. Перевірив мої налаштування безпеки і не можете знайти нічого очевидна. Можна отримати доступ і переглядати відео на YouTube штрафу. Ура Тома Моя система: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| очистити всі тимчасові файли і т.д. запустити CCleaner скачати з витерти чистою інтернет-браузерів і дати йому друге Вихор
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| І якщо це не допомогло перейти на шкідливе розділ, читав листки і роблять, що хочуть сказати. Опублікувати журнал, щоб бути переглянуті. Я підозрюю, що це щось робити зі шкідливим BTW.