![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha a Firefox akkor a gyorsabb fox add-on telepítve
Nem volt ez lehetővé tette, és észrevette, hogy a fele a képeket a weboldalakon nem teher így jártam kb: config és reset mindent alapértelmezett mínusz a bőrt, és így minden szép, amíg nem engedélyezett gyorsabb fox ismét visszatért a probléma. így ha a gyorsabb fox észre ezeket a problémákat, és az ENSZ-telepíteni, akkor a böngésző címsorába, és írja be "about: config ", és menj a változó az összes felhasználó által beállított változók alapértelmezett (reset), de hagyjuk azokat, hogy a színek és bőr. Ha szüksége van egy részletesebb magyarázatot kérni ![]() Ha van fasterfox telepíteni, és észre sem a fenti problémákat, hogy a program telepítése My System: Cewy a csoda macine
|
|
| |||
| |||
| A legtöbb, amit Fasterfox nem volt jó az idősebb épít a Firefox böngészőt. A legtöbb, Tweaks biztosít a beépített FF 2.0 és felfelé, így van ez lehetnek termékeny néhány. Teremt konfliktusokat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm én dont volna gyorsabb fox, és még mindig tetszik