![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти Doodle момчета, Моят COMP бе вървят доста бавно, но след като правиш няколко tweaks то вече доста мръсотия OK. Това, че вече bugging ми е "Меню Файл" в IE 7. Когато кликнете, за да отворите менюто отнема възрасти да падне надолу, същото се отнася и когато щракнете с десен бутон върху всеки файл (за преименуване, изтриване и т.н.). Как мога да взема някои елементи от меню Файл както Предполагам това е какво е забавянето на тези функции определени? Наздравици, |
|
| |||
| |||
| Били ли сте свършили диск defrag? Няколко трета страна услуги, които са по-добри (по-бързо), отколкото на Windows вградена defrag. |
|
| |||
| |||
| Да направи пълен defrag, регистър, ремонт и т.н. Всички на "standardIt Само това щракнете с десния бутон върху нещо, което е наистина досадни мен. Убеден съм, това е твърде много елементи в моето меню Файл, просто трябва да знаеш как да отнеме известно разстояние. Аз предполагам, chucking по-малко повече RAM може да реши проблема ..? |
|
| |||
| |||
| Няколко статии за разследване. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Video File Представяне / Файлов формат за DVD плейър? | jamblebee | Мултимедия & Codecs | 2 | 6-ти Октомври, 2009 04:00 |
| Как да промените иконите за файлове?! Не Типове файлове или папки, всеки отделен файл. | 4D (Fordy (Форд) Оли | Windows операционни системи | 1 | 26 Юли 2009 05:10 |
| Създаване аа DVD Меню | mpenney | Мултимедия & Codecs | 7 | 1-ви септември 2008 09:24 |
| Меню DVD Burning | anceriz | Мултимедия & Codecs | 1 | 4 януари 2008 23:52 |
| Можете ли да промените файловия формат за Windows Media файл? | confused21 | Windows операционни системи | 1 | 17 ноември 2007 03:27 |
| Нишка Инструменти | |
| |