menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prohlížečů & FTP Klienti

Register

Menu Soubor - IE 7

Reply

Thread Nástroje
Old 5.února 2008, 20:43
Nový člen skupiny

Default Menu Soubor - IE 7

Doodle Nazdar chlapi,
Můj comp byl spuštěn trochu pomalý, ale poté, co dělá pár Tweaky je to teď docela zasvinit OK.

Jde o to, že mi to hned odposlouchávání je "File Menu", v IE 7. Když kliknu na otevření menu trvá stárne klesat dolů, stejné platí i když právo-klikněte na obrázek (přejmenovat, odstranit atd.).

Jak mohu přijmout některé položky z menu Soubor ve Asi je to to, co je zpomalení tyto funkce dolů?

Na zdraví,
Old 5.února 2008, 21:48
Moderátor skupiny

Jste disk Defrag?

Několik nástroje třetích stran, které jsou lepší (rychlejší), než Windows postavena v roce oklamat.

Old 5.února 2008, 22:19
Nový člen skupiny

Udělali úplný Defrag, Registry Repair atd. Všechny "standardIt jen toto právo-klikněte na věc, to je mi opravdu otravné. Jsem přesvědčen, je to příliš mnoho položek v mé nabídce Soubor prostě potřebuji vědět, jak se trochu.

Předpokládám, že v mrsknutí trochu více RAM by mohla vyřešit problém ..?
Old 5.února 2008, 22:31
Moderátor skupiny

Pár článků, aby prošetřila.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Video souboru Prezentace / formát souboru pro DVD přehrávač? jamblebee Multimedia & Kodeky 2 6.října 2009 04:00
Jak změnit ikony pro soubory? Ne Typy souborů nebo složek, z nichž každý jednotlivý spis. 4D (Fordy (Ford) Ollie Operační systémy Windows 1 26. července 2009 05:10
Vytvoření DVD aa Menu mpenney Multimedia & Kodeky 7 1. Září 2008 09:24
Vypalování DVD menu anceriz Multimedia & Kodeky 1 4. ledna 2008 23:52
Můžeš změnit formát souboru v programu Windows Media soubor? confused21 Operační systémy Windows 1 17. listopadu 2007 03:27
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.