![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Doodle Nazdar chlapi, Můj comp byl spuštěn trochu pomalý, ale poté, co dělá pár Tweaky je to teď docela zasvinit OK. Jde o to, že mi to hned odposlouchávání je "File Menu", v IE 7. Když kliknu na otevření menu trvá stárne klesat dolů, stejné platí i když právo-klikněte na obrázek (přejmenovat, odstranit atd.). Jak mohu přijmout některé položky z menu Soubor ve Asi je to to, co je zpomalení tyto funkce dolů? Na zdraví, |
|
| |||
| |||
| Jste disk Defrag? Několik nástroje třetích stran, které jsou lepší (rychlejší), než Windows postavena v roce oklamat. |
|
| |||
| |||
| Udělali úplný Defrag, Registry Repair atd. Všechny "standardIt jen toto právo-klikněte na věc, to je mi opravdu otravné. Jsem přesvědčen, je to příliš mnoho položek v mé nabídce Soubor prostě potřebuji vědět, jak se trochu. Předpokládám, že v mrsknutí trochu více RAM by mohla vyřešit problém ..? |
|
| |||
| |||
| Pár článků, aby prošetřila. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Video souboru Prezentace / formát souboru pro DVD přehrávač? | jamblebee | Multimedia & Kodeky | 2 | 6.října 2009 04:00 |
| Jak změnit ikony pro soubory? Ne Typy souborů nebo složek, z nichž každý jednotlivý spis. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Operační systémy Windows | 1 | 26. července 2009 05:10 |
| Vytvoření DVD aa Menu | mpenney | Multimedia & Kodeky | 7 | 1. Září 2008 09:24 |
| Vypalování DVD menu | anceriz | Multimedia & Kodeky | 1 | 4. ledna 2008 23:52 |
| Můžeš změnit formát souboru v programu Windows Media soubor? | confused21 | Operační systémy Windows | 1 | 17. listopadu 2007 03:27 |
| Thread Nástroje | |
| |