![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Doodle Chaps, My comp έχει λειτουργεί λίγο αργός, αλλά μετά από αυτό λίγα tweaks είναι τώρα αρκετά κοπρίζω ΟΚ. Το γεγονός ότι τώρα υποκλοπών μου είναι το "μενού" Αρχείο "" σε IE 7. Όταν κάνω κλικ για να ανοίξετε το μενού των ηλικιών που χρειάζεται για να πέσουν κάτω, το ίδιο ισχύει και όταν κάντε δεξί κλικ κάθε αρχείου (για να μετονομάσετε, να διαγράψετε, κλπ). Πώς μπορώ να λάβει κάποια στοιχεία από το μενού "Αρχείο" όπως Μάλλον είναι αυτό της επιβράδυνσης αυτά λειτουργούν κάτω;; Εις υγεία, |
|
| |||
| |||
| Έχετε κάνει ένα δίσκο Defrag; Λίγες τρίτο επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας που είναι καλύτερη (ταχύτερη) από τα Windows χτισμένο στην ανασυγκρότηση. |
|
| |||
| |||
| Να γίνει μια πλήρης ανασυγκρότηση, την επισκευή μητρώου κλπ. Όλα τα "προτύπου μόλις αυτό κάντε δεξί κλικ κάτι που είναι πραγματικά ενοχλητικό μου. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι πάρα πολλά στοιχεία στο μενού" Αρχείο "μου, απλά πρέπει να γνωρίζουν πώς μπορούν να ληφθούν κάποια έκτακτα. Υποθέτω chucking σε λίγο περισσότερη μνήμη RAM θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα ..? |
|
| |||
| |||
| Ένα ζευγάρι με τα είδη προς διερεύνηση. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Video File Παρουσίαση / μορφή αρχείου για ένα DVD player; | jamblebee | Multimedia & Codecs | 2 | 6 Οκτωβρίου 2009 04:00 |
| Τρόπος αλλαγής Εικονίδια για αρχεία;! Δεν τύποι αρχείων ή φακέλων, κάθε αρχείου. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 26 Ιουλ 2009 05:10 |
| Δημιουργία αα DVD Menu | mpenney | Multimedia & Codecs | 7 | 1η Σεπ 2008 09:24 |
| Μενού DVD Burning | anceriz | Multimedia & Codecs | 1 | 4η Ιαν 2008 23:52 |
| Μπορείτε να αλλάξετε τη μορφή αρχείου στο Windows Media file; | confused21 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 17 Νοε 2007 03:27 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |