![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo Doodle Chaps, Moj comp je trčanje malo sporo radiš ali nakon nekoliko tweaks to je sada prilično đubriti redu. Ono što je sada bugging me je "izbornik Datoteka" u IE 7. Našto JA kliknite za otvaranje izbornika potrebno vijeka do drop-down, isto vrijedi i kad sam pravo kliknite na bilo koju datoteku (za preimenovanje, brisanje, itd.). Kako da se neke stvari off izborniku Datoteka računati kao što sam je to ono što je usporavanje te funkcije dolje? Živjeli, |
|
| |||
| |||
| Si učinio disk prevariti? Nekoliko komunalnih usluga trećih strana koje su bolje (brže) nego Windows izgrađen prevariti. |
|
| |||
| |||
| Uradih pun prevariti, registra popravak itd. Sve je "standardIt samo ovaj desni klik stvar koja mi je stvarno peckav. Uvjeren sam da je previše stvari u mom izbornik Datoteka, samo trebate znati kako se neke od. Pretpostavljam chucking u malo više RAM-a bi mogao riješiti problem ..? |
|
| |||
| |||
| Nekoliko članaka istražiti. |