![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Howdy doodle fiúk, My comp már fut egy kicsit lassú, de ezt követően néhány Tweaks ez most elég szar az OK gombra. A dolog, hogy most nekem felbassza a "Fájl menü" az IE 7. Amikor kattintással nyissa meg a menüből azt életkorban a legördülő, ugyanez vonatkozik, ha jobb egérgombbal a fájl (átnevezése, törlése, stb.) Hogyan lehet egy kis tételek ki a Fájl menü, mint azt hiszem ez a mi lassul le ezeket a funkció? Egészségére, |
|
| |||
| |||
| Have you done a lemez töredezettségmentesítse? Néhány harmadik fél segédprogramok, amelyek jobb (gyorsabb), mint a Windows beépített sikkaszt. |
|
| |||
| |||
| Volna egy teljes töredezettségmentesítse, registry javítás stb az "standardIt csak ez a jobb-kattintás dolog ez igazán bosszantó nekem. Meggyőződésem, hogy ez túl sok elem az én Fájl menüben, csak tudnod kell, hogyan lehet egy kis off. Azt hiszem, chucking egy kicsit több RAM megoldaná a problémát ..? |
|
| |||
| |||
| Néhány cikket, hogy vizsgálja meg. |