![]() |
|
| |||
| |||
| אהלן Doodle Chaps, אזור comp כבר פועל קצת איטי, אבל אחרי כמה tweaks עושה את זה עכשיו די ללכלך אישור. הדבר כעת bugging לי הוא "קובץ תפריט" ב-IE 7. כשאני לחץ כדי לפתוח את התפריט לוקח הגילאים לרדת למטה, אותו תקף גם כשאני באמצעות לחצן העכבר הימני על קובץ כלשהו (על מנת לשנות את שמו, למחוק וכו '). איך אני לוקחת חלק מהפריטים הנחה את תפריט קובץ שאני לחשב זה מה להאט את תפקידה למטה?? לחיים, |
|
| |||
| |||
| עשית דיסק defrag? כמה כלי עזר של צד שלישי, כי הם טובים יותר (מהירה יותר) מאשר ב-Windows בנוי defrag. |
|
| |||
| |||
| עשו מלא defrag, רישום וכו 'לתקן את כל "standardIt זה פשוט לחץ על הלחצן הימני של דבר זה ממש מעצבן אותי. אני משוכנע זה יותר מדי פריטים שלי התפריט קובץ, רק צריך לדעת איך לגזור מעט. אני מניח chucking ב RAM קצת יותר יכול לפתור את הבעיה ..?? |
|
| |||
| |||
| כמה מאמרים כדי לחקור. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| קובץ מצגת וידאו / תבנית קובץ עבור נגן DVD? | jamblebee | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 6 אוקטובר 2009 04:00 |
| כיצד לשנות סמלים של קבצים? לא סוגי קבצים או תיקיות, כל קובץ. | 4d (Fordy (פורד) אולי | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 26 יולי 2009 05:10 |
| יצירת תפריט AA-DVD | mpenney | מולטימדיה רכיבי Codec | 7 | 1 ספטמבר 2008 09:24 |
| תפריט ה-DVD Burning | anceriz | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | 4th ינואר 2008 23:52 |
| האם אתה יכול לשנות את פורמט הקובץ ל-Windows Media קובץ? | confused21 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | -17 נובמבר 2007 03:27 |
| שרשרת כלים | |
| |