mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Naršyklėms & FTP Klientai

Register

Meniu Failas - IE 7

Reply

Temos įrankiai
Old 5 vasaris 2008, 20:43
Naujas Narys

Default Meniu Failas - IE 7

Howdy Doodle chaps,
Mano KOMP veikia jau šiek tiek lėtai, tačiau atlikę keletą tweaks Dabar gana mėžti Gerai.

Dalykas tai man dabar bugging yra "Meniu Failas spustelėkite" IE 7. Kai aš Spustelėkite norėdami atidaryti meniu ji mano amžiaus, kad kritimo žemyn, pats taip pat taikoma, kai dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite bet failo (pervadinti, ištrinti ir pan.)

Kaip aš šiek tiek prie meniu Failas elementus kaip aš skaitytis tai kas lėčiau šios funkcijos nustatytos?

Į sveikatą,
Old 5 vasaris 2008, 21:48
Moderatorius Grupė

Tu padarei disko defrag?

Kelios trečiosios šalies komunalinių paslaugų, kad būtų geriau (greičiau) nei Windows pastatytas Defrag.

Old 5 vasaris 2008, 22:19
Naujas Narys

Padariau visas Defrag, remontas registro ir tt Visa "standardIt tiesiog šiuo dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite dalykas, kuris tikrai erzina mane. Aš įsitikinusi, kad pernelyg daug daiktų mano meniu Failas, tiesiog reikia žinoti, kaip būtų galima atsižvelgti tolokai.

Manau chucking ir truputį daugiau RAM galėtų išspręsti problemą ..?
Old 5 vasaris 2008, 22:31
Moderatorius Grupė

Straipsniai pora ištirti.

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.