mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Web Browsers & FTP Clienti

Register

Meniul Fişier - IE 7

Reply

Thread Tools
Old 5 februarie 2008, 20:43
Noile state Group

Salut Doodle Chaps,
Comp meu a fost să ruleze un pic lent, dar după ce faci câteva trucurile este acum destul de bălegar OK.

Chestia asta e acum bugging mine este "Meniul Fişier" în IE 7. Când dau click pentru a deschide meniul este nevoie de ani pentru a verticală, la fel se aplică, de asemenea, atunci când am clic-dreapta orice imagine (pentru a redenumi, şterge, etc.)

Cum pot avea unele elemente de pe meniul Fişier Cred ca asta este ceea ce este încetinirea aceste funcţii în jos??

Noroc,
Old 5 februarie 2008, 21:48
Moderator Group

Aţi făcut un disc defrag?

Câteva terţ utilitati, care sunt mai bine (mai rapid) decât Windows, construit in defrag.

Old 5 februarie 2008, 22:19
Noile state Group

Au făcut o defrag, registry repararea etc toate "standardIt doar clic-dreapta acest lucru pe care mi-e foarte enervant. Sunt convins-o de prea multe elemente în meniul Fişier, doar trebuie să ştiţi cum să luaţi nişte off.

Presupun chucking într-un pic mai mult RAM ar putea rezolva problema ..??
Old 5 februarie 2008, 22:31
Moderator Group

O serie de articole pentru a investiga.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.