![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut Doodle Chaps, Comp meu a fost să ruleze un pic lent, dar după ce faci câteva trucurile este acum destul de bălegar OK. Chestia asta e acum bugging mine este "Meniul Fişier" în IE 7. Când dau click pentru a deschide meniul este nevoie de ani pentru a verticală, la fel se aplică, de asemenea, atunci când am clic-dreapta orice imagine (pentru a redenumi, şterge, etc.) Cum pot avea unele elemente de pe meniul Fişier Cred ca asta este ceea ce este încetinirea aceste funcţii în jos?? Noroc, |
|
| |||
| |||
| Aţi făcut un disc defrag? Câteva terţ utilitati, care sunt mai bine (mai rapid) decât Windows, construit in defrag. |
|
| |||
| |||
| Au făcut o defrag, registry repararea etc toate "standardIt doar clic-dreapta acest lucru pe care mi-e foarte enervant. Sunt convins-o de prea multe elemente în meniul Fişier, doar trebuie să ştiţi cum să luaţi nişte off. Presupun chucking într-un pic mai mult RAM ar putea rezolva problema ..?? |
|
| |||
| |||
| O serie de articole pentru a investiga. |