мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Броусерс & ФТП Клијенти

Register

Мени Датотека - ИЕ 7

Reply

Тхреад Тоолс
Old 5. Мар 2008, 20:43
Нови члан групе

Default Мени Датотека - ИЕ 7

Здраво Доодле Цхапс,
Мој цомп је трчање мало споро радиш али након неколико туеакс то је сада прилично ђубрити реду.

Оно што је сада буггинг ме је "мени Датотека" у ИЕ 7. Нашто ЈА куцкати за отварање менија потребно века до дроп-доун, исто важи и кад сам право кликните на било коју датотеку (за преименовање, брисање, итд).

Како да се неке ствари офф менију Датотека рачунати као што сам је то оно што је успоравање те функције доле?

Живели,
Old 5. Мар 2008, 21:48
Модератор / ица групе

Си учинио диск преварити?

Неколико комуналних услуга трећих страна које су боље (брже) него Уиндоуси изграђен преварити.

Old 5. Мар 2008, 22:19
Нови члан групе

Урадих пун преварити, регистра поправку итд Све је "стандардИт само овај десни клик ствар која ми је стварно узнемирујући. Увјерен сам да је превише ствари у мом мени Датотека, само треба да знате како се неке од.

Претпостављам цхуцкинг у мало више РАМ-а би могао решити проблем ..?
Old 5. Мар 2008, 22:31
Модератор / ица групе

Неколико чланова истражити.

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц