![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Howdy Doodle хлопці, Мій Комп була працює досить повільно, а після робити декілька налаштувань це зараз досить Мук ОК. Те, що зараз це давало мені спокою "Файл" в IE 7. Коли я натискаю, щоб відкрити меню займає віці падати, то ж відноситься і якщо натиснути правою кнопкою мишки на будь-який файл (перейменовувати, видаляти і т.д.). Як зробити деякі елементи від файлу меню, як я думаю, це що уповільнення ці функції вниз? Ура, |
|
| |||
| |||
| Ви зробили Disk Defrag? Кілька утиліт сторонніх розробників, які краще (швидше), ніж вбудовані в Windows Defrag. |
|
| |||
| |||
| Зробити повну дефрагментацію, ремонту реєстру і т.д. Все "standardIt просто цього клацніть правою кнопкою миші те, що дійсно дратує мене. Я переконаний, що занадто багато елементів в моєму меню" Файл "просто необхідно знати, як прийняти деякі Off. Я вважаю, chucking в трохи більше оперативної пам'яті може вирішити проблему ..? |
|
| |||
| |||
| Кілька статей для проведення розслідування. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Відеофайл Презентація / формат файлу для DVD-плеєр? | jamblebee | Мультимедіа & кодеки | 2 | 6 жовтня 2009 04:00 |
| Як змінити іконки для файлів?! Чи не Типи файлів або папок, окремого файлу. | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Операційні системи Windows | 1 | 26 липня 2009 05:10 |
| А. А. Створення меню DVD | mpenney | Мультимедіа & кодеки | 7 | 1 вересня 2008 09:24 |
| Меню DVD Burning | anceriz | Мультимедіа & кодеки | 1 | 4 січня 2008 23:52 |
| Чи можете ви змінити формат файлу для файлів Windows Media? | confused21 | Операційні системи Windows | 1 | 17 листопада 2007 03:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |