menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prohlížečů & FTP Klienti

Register

Firefox 3

Reply

Thread Nástroje
Old 31. března 2008, 05:52
Člen Skupina

Default Firefox 3

Ahoj všichni - whens firefox 3 konečném důsledku k propuštění? Zkoušel jsem hledat, ale prostě přináší až o aplhas / beta 's atd. ..
Old 31. března 2008, 16:46
Dárce Skupina

Default Firefox 3

http://wiki.mozilla.org/Releases/Firefox_3.0b5 má harmonogram pro další beta, která vypadá, že by mohla být na 3. dubna. Žádný z developerů by mohla odhadnout, kolik ještě více beta verze bude - jak by ne? Neexistuje žádná lhůta pro Firefox verze 3, který by znamenal jeden? Mohli bychom mít bazén, pokud se vám líbí, a podívejte se, kdo odhaduje nejblíže.

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 31. března 2008, 18:37
Moderátor skupiny

Default Firefox 3

Měli bychom vidět atleast jedna RC před konečným neměli jsme?

Old 31. března 2008, 18:44
Dárce Skupina

Default Firefox 3

Každý beta prochází jednotlivými zpráva kandidátů. Nejsem si jistý, že bych změnit pojmenování, aby bylo zřejmé, že se jedná o konečné beta před výrobou zpráva. Někteří vývojáři si to tak, některé nemají. Použití Pre-production Release Candidate sekvence přidává ještě jednu vrstvu, na vrcholu alfa / beta zkoušky, Firefox Jsem si jist, je méně přísnější než to.

Podíváme se na to znovu naplánovat, vsadím se, že někdo myslel, že by bylo zábavné, aby vystrčit beta 5 na 1. dubnu. Nejsem si jistý, že to zní moudrý. Je tu stále jen čas, aby to stalo.
Old 31. března 2008, 19:05
Moderátor skupiny

Default Firefox 3

Beta 4 právě vyšel 10. březen 2008. Má být vtip.

Jen to hledání, vypadá to udělat Mozilla RCS.

http://developer.mozilla.org/devnews...-for-download/

Old 1. dubna 2008, 14:10
Moderátor skupiny

Default Firefox 3

Firefox 4 - Už? Ano!

http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.o...zilla-central/

Old 2. dubna 2008, 14:08
Moderátor skupiny

Default Firefox 3

Beta 5 je venku.

http://developer.mozilla.org/devnews...-for-download/

Old 2. dubna 2008, 14:58
Banned Skupina

Default Firefox 3

Podle Mozilla, došlo k 750 změn od předchozí beta, zlepšuje stabilitu a webovou kompatibilitu, poskytuje platformu a vylepšení uživatelského rozhraní, a výsledkem je nejrychlejší FireFox věky. Nejen, že se 'memory leak' byla stanovena, a Firefox nyní používá méně paměti než kterýkoliv jiný prohlížeč. To je podle vývojářů Mozilly.

Musím říct, Firefox 3 je formování až bude nejlepší prohlížeč, a že to neznamená, IE8 nebo Opera jsou špatné prohlížeče, je to jen, že jsem vyrostla na lásku Firefox a nemůže vidět sám se přestěhoval do jiného prohlížeče. Přestože jsem si vyzkoušet, jak mnoho prohlížečů, jako já, včetně beta verze a verze kandidátů.

V 'stabilní' verze Firefox 3 se blíží k nám, a existuje jen pár chyb to vyžehlit.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Firefox 3.0.10 evilfantasy Webových prohlížečů & FTP Klienti 4 28. dubna 2009 10:50
Firefox 3.1 byl přejmenován na Firefox 3.5 evilfantasy Webových prohlížečů & FTP Klienti 1 5. března 2009 18:49
Firefox 3.0.1 evilfantasy Webových prohlížečů & FTP Klienti 2 18. červenec 2008 15:12
MSN a Firefox mrdaveyk Webových prohlížečů & FTP Klienti 18 22. ledna 2008 00:07
IE & Firefox kevthegr8 Webových prohlížečů & FTP Klienti 2 11. ledna 2008 08:22
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.