μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

Firefox 3

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 31 Μαρτίου 2008, 05:52
Μέλος Ομάδα

Default Firefox 3

Γεια όλοι - whens Firefox 3 τελικό οφείλονται για απελευθέρωση; Προσπάθησα αναζήτηση αλλά μόνο φέρνει περίπου aplhas / Β 's κλπ. ..
Old 31 Μαρτίου 2008, 16:46
Ομάδα Δωρητών

Default Firefox 3

http://wiki.mozilla.org/Releases/Firefox_3.0b5 έχει το χρονοδιάγραμμα για την επόμενη beta που μοιάζει να είναι στις 3 Απριλίου. Δεν της ανάπτυξης θα μπορούσε να μαντέψει ακόμα πόσα περισσότερα θα υπάρχουν εκδόσεις beta - πώς θα μπορούσε να είναι; Δεν υπάρχει προθεσμία για την απελευθέρωση του Firefox 3, που θα επιβάλει ένα; Θα μπορούσαμε να έχουμε μια δεξαμενή αν θέλετε και να δείτε που βρίσκεται πλησιέστερα μαντεύει.

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 31 Μαρτίου 2008, 18:37
Συντονιστής Ομάδας

Default Firefox 3

Πρέπει να δούμε μία atleast RC πριν από τον τελικό δεν θα πρέπει να είμαστε;

Old 31 Μαρτίου 2008, 18:44
Ομάδα Δωρητών

Default Firefox 3

Κάθε βήτα περνά μέσα από μια διαδοχή απελευθέρωση των υποψηφίων. Δεν είμαι σίγουρος ότι είχε αλλάξει η ονοματοδοσία να καταστήσει σαφές πως έχουν να κάνουν με την τελική παραγωγή πριν από τη βήτα απελευθέρωση. Ορισμένοι προγραμματιστές κάνουμε αυτόν τον τρόπο, κάποιοι δεν το κάνουν. Χρησιμοποιώντας ένα προ-παραγωγής απελευθέρωση υποψήφια ακολουθία προσθέτει ένα ακόμη στρώμα πάνω από το άλφα / Β χρονοδιάγραμμα δοκιμής, Firefox Είμαι βέβαιος ότι είναι λιγότερο αυστηρές από ό, τι.

Κοιτάζοντας το πρόγραμμα και πάλι, σίγουρα κάποιος Νόμιζα ότι θα ήταν διασκεδαστικό να Προωθήστε βήτα 5 για την 1η Απρίλη. Δεν είμαι σίγουρος ότι ακούγεται σοφός. Υπάρχει ακόμη λίγο χρόνο για να δω να συμβεί.
Old 31 Μαρτίου 2008, 19:05
Συντονιστής Ομάδας

Default Firefox 3

Beta 4 μόλις βγήκε Μάρτιος 10th, 2008. Πρέπει να είναι ένα αστείο.

Απλά έκανε μια αναζήτηση, μοιάζει Mozilla κάνει RCS.

http://developer.mozilla.org/devnews...-for-download/

Old 1 Απριλίου 2008, 14:10
Συντονιστής Ομάδας

Default Firefox 3

Firefox 4 - Κιόλας; Ναι!

http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.o...zilla-central/

Old 2 Απρ. 2008, 14:08
Συντονιστής Ομάδας

Default Firefox 3

Beta 5 out.

http://developer.mozilla.org/devnews...-for-download/

Old 2 Απρ. 2008, 14:58
Banned Ομάδα

Default Firefox 3

Σύμφωνα με το Mozilla, έχουν σημειωθεί 750 μεταβολές από την προηγούμενη beta, η βελτίωση της σταθερότητας και της συμβατότητας web, προσφέροντας πλατφόρμα χρήστη και αξεσουάρ, καθώς και με αποτέλεσμα την ταχύτερη FireFox ποτέ. Οχι μόνο αυτό, η «διαρροή μνήμης» έχει καθοριστεί, και Firefox τώρα χρησιμοποιεί λιγότερη μνήμη από κάθε άλλο browser. Αυτό είναι σύμφωνα με την Mozilla Developers.

Πρέπει να πω, το Firefox 3 διαμόρφωση μέχρι να είναι ο καλύτερος browser, και αυτό για να μην πω IE8 ή Opera browsers είναι κακή, είναι απλώς ότι έχω μεγαλώσει και την αγάπη του Firefox και δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου που μετακινούνται σε άλλο browser. Αν προσπαθήσω να κάνω, όπως πολλοί browsers όπως μπορώ, συμπεριλαμβανομένων εκδόσεις beta και να απελευθερώσει τους υποψηφίους.

Η "σταθερή" απελευθέρωση του Firefox 3 βρίσκεται στο στάδιο μας, και υπάρχουν μόνο λίγα περισσότερα σφάλματα να τακτοποιηθούν.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.