![]() |
|
| |||
| |||
| Hej svi - krijesnica 3 konačni whens zbog za puštanje? Pokušao sam u potrazi, ali tek će se oko aplhas / beta-a itd. .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://wiki.mozilla.org/Releases/Firefox_3.0b5 ima raspored za sljedeći beta koji izgleda kao da bi moglo biti na 3 tra. Nijedna od programeri mogli pogoditi koliko još više betas će biti - kako bi mogli ne? Nema roka za Firefox 3 release, koji bi nametnuti jedan? Mi bi mogli imati bazen ako vam se svidi i vidite tko je najbliži guesses.
| |||
| |||
| Mi bi trebao vidjeti atleast jednom RC prije konačnog ne bi trebali mi? |
|
| |||
| |||
| Svaki beta ide kroz sukcesiji release kandidata. Im 'ne siguran oni' promjenu imena da bude jasno da su se bave sa beta prije konačne proizvodnje release. Neki razvijatelji to učiniti na taj način, neke ne. Korištenje unaprijed proizvodnje puštanje kandidat slijed dodaje još jedan sloj na vrhu je alpha / beta test raspored, Firefox Siguran sam da je manje strogi od toga. Gledajući taj raspored opet, ja kladiti se netko mislio da će biti zabavno izgurati beta 5 na 1. travanj. Im 'ne siguran što zvuči mudar. Postoji još samo vremena da se vidi to dogodilo. |
|
| |||
| |||
| Beta 4 upravo izašao 10. ožujak 2008. Mora biti šala. Dovoljno je učinio pretrage izgleda Mozilla RCs to učiniti. http://developer.mozilla.org/devnews...-for-download/ |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Prema Mozilla, došlo je do promjene od 750 prethodnom beta, poboljšanje stabilnosti i web kompatibilnost, pružanje platforme i poboljšanja korisničkog sučelja, a što rezultira najbrľi FireFox ikad. Ne samo da je 'gubljenje memorije' je fiksna i Firefox danas koristi manje memorije nego bilo koji drugi preglednik. To je u skladu s Mozilla programere. Ja moram reći, Firefox 3 je Osmjehuje biti najbolji preglednik out, a to je da ne kažem IE8 ili Opera preglednicima su loši, to je samo da sam odrastao na ljubav Firefox i ne vidim sebe seli u drugi preglednik. Iako sam probati napraviti onoliko preglednicima kao što sam ja, uključujući i oslobađanje betas kandidata. The 'stabilne' izdanju Firefox 3 je bliži nama, a tu je samo još nekoliko bugova za željezo van. |