kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web böngésző és FTP Clients

Register

Firefox 3

Reply

Téma eszközök
Old Március 31 2008, 05:52
Csoport tagja

Default Firefox 3

Hey all - whens a Firefox 3 végleges esedékes release? Próbáltam keresést, de most hozza nagyjából aplhas / beta van, stb ..
Old Március 31 2008, 16:46
Donor Group

Default Firefox 3

http://wiki.mozilla.org/Releases/Firefox_3.0b5 a menetrend szerint a következő béta amelyek külleme lenne arra, 3 ápr. Nincs a fejlesztők még kitalálni, hogyan lehetne még több bétaverziók lesz -, hogyan lehetne ezeket? Nincs határidő a Firefox 3 release, akik így egy? Mi lehet a medencében, ha tetszik és ki találgatások legközelebb.

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Március 31 2008, 18:37
Moderátor Csoport

Default Firefox 3

Meg kell látni atleast egy RC mielőtt a végleges meg nem?

Old Március 31 2008, 18:44
Donor Group

Default Firefox 3

Minden béta megy keresztül, az öröklés bocsátáskor jelöltek. Nem vagyok benne biztos, hogy lesz változás a név, hogy tegyék világossá, hogy foglalkoznak a végleges béta előtti termelési release. Egyes fejlesztők nem így, néhány nem. Használata a gyártás előtti release candidate műveletsorozat hozzáteszi még egy réteg tetején az alfa / béta tesztelési program, a Firefox Biztos vagyok benne, hogy a kevésbé szigorú, mint te.

Nézett, hogy a menetrend újra Lefogadom valaki gondolta volna szórakoztató rügyezik beta 5 április 1-jén. Nem vagyok benne biztos, hogy bölcs hangzik. Még éppen időben, hogy ez megtörténhet.
Old Március 31 2008, 19:05
Moderátor Csoport

Default Firefox 3

Beta 4 csak kijött március 10., 2008. Úgy, hogy egy vicc.

Csak nem a keresés néz ki, mint a Mozilla meg nem RCS.

http://developer.mozilla.org/devnews...-for-download/

Old Április 1 2008, 14:10
Moderátor Csoport

Default Firefox 3

Firefox 4 - Máris? Igen!

http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.o...zilla-central/

Old Április 2 2008, 14:08
Moderátor Csoport

Default Firefox 3

Beta 5 van meg.

http://developer.mozilla.org/devnews...-for-download/

Old Április 2 2008, 14:58
Tiltott Group

Default Firefox 3

A Mozilla, ott már 750 változások az előző béta, javítja a stabilitást és a webes kompatibilitás, a platform és a felhasználói felület tartozékokat, és így a leggyorsabb FireFox valaha. Nem csak, hogy a "memória szivárgás" állapították meg, és most már a Firefox kevesebb memóriát használ, mint bármely más böngésző. Ez a Mozilla fejlesztők.

Meg kell mondanom, a Firefox 3-bontakozik ki, hogy a legjobb böngésző, és ez nem jelenti azt, IE8, vagy az Opera böngészők rossz, csak, hogy nőtt a Firefox és a szeretet nem látom magam, egy másik böngészőt. Bár én megpróbál annyi böngészők, mint én is, beleértve a bétaverziók és engedje el a jelöltek.

A "stabil" felszabadítása Firefox 3 közeledik hozzánk, és ott is csak néhány hibát, hogy elsimításában.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Firefox 3.0.10 evilfantasy Web böngésző és FTP Clients 4 28. április 2009 10:50
Firefox Firefox 3,1 Átnevezett 3,5 evilfantasy Web böngésző és FTP Clients 1 5. március 2009 18:49
Firefox 3.0.1 evilfantasy Web böngésző és FTP Clients 2 18. július 2008 15:12
MSN és a Firefox mrdaveyk Web böngésző és FTP Clients 18 22. január 2008 00:07
IE és Firefox kevthegr8 Web böngésző és FTP Clients 2 11. január 2008 08:22
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.