![]() |
|
| |||
| |||
| Hey all - whens a Firefox 3 végleges esedékes release? Próbáltam keresést, de most hozza nagyjából aplhas / beta van, stb .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://wiki.mozilla.org/Releases/Firefox_3.0b5 a menetrend szerint a következő béta amelyek külleme lenne arra, 3 ápr. Nincs a fejlesztők még kitalálni, hogyan lehetne még több bétaverziók lesz -, hogyan lehetne ezeket? Nincs határidő a Firefox 3 release, akik így egy? Mi lehet a medencében, ha tetszik és ki találgatások legközelebb.
| |||
| |||
| Meg kell látni atleast egy RC mielőtt a végleges meg nem? |
|
| |||
| |||
| Minden béta megy keresztül, az öröklés bocsátáskor jelöltek. Nem vagyok benne biztos, hogy lesz változás a név, hogy tegyék világossá, hogy foglalkoznak a végleges béta előtti termelési release. Egyes fejlesztők nem így, néhány nem. Használata a gyártás előtti release candidate műveletsorozat hozzáteszi még egy réteg tetején az alfa / béta tesztelési program, a Firefox Biztos vagyok benne, hogy a kevésbé szigorú, mint te. Nézett, hogy a menetrend újra Lefogadom valaki gondolta volna szórakoztató rügyezik beta 5 április 1-jén. Nem vagyok benne biztos, hogy bölcs hangzik. Még éppen időben, hogy ez megtörténhet. |
|
| |||
| |||
| Beta 4 csak kijött március 10., 2008. Úgy, hogy egy vicc. Csak nem a keresés néz ki, mint a Mozilla meg nem RCS. http://developer.mozilla.org/devnews...-for-download/ |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| A Mozilla, ott már 750 változások az előző béta, javítja a stabilitást és a webes kompatibilitás, a platform és a felhasználói felület tartozékokat, és így a leggyorsabb FireFox valaha. Nem csak, hogy a "memória szivárgás" állapították meg, és most már a Firefox kevesebb memóriát használ, mint bármely más böngésző. Ez a Mozilla fejlesztők. Meg kell mondanom, a Firefox 3-bontakozik ki, hogy a legjobb böngésző, és ez nem jelenti azt, IE8, vagy az Opera böngészők rossz, csak, hogy nőtt a Firefox és a szeretet nem látom magam, egy másik böngészőt. Bár én megpróbál annyi böngészők, mint én is, beleértve a bétaverziók és engedje el a jelöltek. A "stabil" felszabadítása Firefox 3 közeledik hozzánk, és ott is csak néhány hibát, hogy elsimításában. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Firefox 3.0.10 | evilfantasy | Web böngésző és FTP Clients | 4 | 28. április 2009 10:50 |
| Firefox Firefox 3,1 Átnevezett 3,5 | evilfantasy | Web böngésző és FTP Clients | 1 | 5. március 2009 18:49 |
| Firefox 3.0.1 | evilfantasy | Web böngésző és FTP Clients | 2 | 18. július 2008 15:12 |
| MSN és a Firefox | mrdaveyk | Web böngésző és FTP Clients | 18 | 22. január 2008 00:07 |
| IE és Firefox | kevthegr8 | Web böngésző és FTP Clients | 2 | 11. január 2008 08:22 |
| Téma eszközök | |
| |