mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Naršyklėms & FTP Klientai

Register

Firefox 3

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 31, 2008, 05:52
Narys

Default Firefox 3

Hey all - whens Firefox 3 galutinis dėl išleidimo? Bandžiau ieškoti, bet ji tiesiog pakelia apie aplhas / beta 'ai ir tt ..
Old Kovas 31, 2008, 16:46
Donorų grupės

Default Firefox 3

http://wiki.mozilla.org/Releases/Firefox_3.0b5 jau per artimiausius beta kuris atrodo kaip jis gali būti ant balandis 3 grafikas. Nė vienas iš kūrėjų galėtų spėti dar kiek daugiau beta bus - kaip jie? Nėra Firefox 3 išleidimui, kuris būtų nustatytas vienas terminas? Galėtume turėti baseinas, jei norite ir pamatyti, kas atspėti arčiausiai.

Mano sistema: Timas

Procesorius (-iai):
Athlon 64 3500 +
Pagrindinė plokštė:
Asus A8N-VM CSM
RAM atmintis:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Garso plokštė:
Vyšnių RS 6000 m klaviatūra
Kietasis diskas (-ai):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s palaikyti
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitorius (-ai):
SXGA plokščiasis
Operacinė sistema (-os):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Kovas 31, 2008, 18:37
Moderatorius Grupė

Default Firefox 3

Turėtume pamatyti atleast viena RC iki galutinio turėtų ne mes?

Old Kovas 31, 2008, 18:44
Donorų grupės

Default Firefox 3

Kiekvienas beta praeina išleisti kandidatų eilės. Nežinau ką jie galvoja keisti vardus, kad būtų aišku, kad jos buvo susijusios su beta iki galutinio produkcijos spaudai. Kai kurie kūrėjai ją tokiu būdu, kai kurie ne. Naudojant Ikigamybiniame Release Candidate seką papildo dar vienas sluoksnis ant alpha / beta testą grafikas, "Firefox" Aš tikiu, kad yra ne mažiau griežti nei kad.

Žvelgiant į šį grafiką vėl, aš bet ką nors maniau, kad bus įdomus išstumti beta 5 April 1st. Nesu tikras skamba protingai. Yra tik dar kartą pamatyti tai atsitiks.
Old Kovas 31, 2008, 19:05
Moderatorius Grupė

Default Firefox 3

Beta 4 tiesiog atėjo kovas 10, 2008. Turi pokštas.

Tiesiog padarė paieška, atrodo Mozilla ar tai RC.

http://developer.mozilla.org/devnews...-for-download/

Old Balandis 1, 2008, 14:10
Moderatorius Grupė

Default Firefox 3

Firefox 4 - Jau? Taip!

http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.o...zilla-central/

Old Balandis 2, 2008, 14:08
Moderatorius Grupė

Default Firefox 3

Beta 5 out.

http://developer.mozilla.org/devnews...-for-download/

Old Balandis 2, 2008, 14:58
Banned Group

Default Firefox 3

Pagal Mozilla, ten buvo 750 pakeitimų iš ankstesnių beta, gerindami stabilumą ir žiniatinklio suderinamumas, teikiant platforma ir vartotojo sąsajos patobulinimų, ir dėl to greičiausiai Firefox per amžius. Ne tik, kad 'Atminties nutekėjimas' buvo nustatytas, ir "Firefox dabar naudoja mažiau atminties nei kitos naršyklės. Tai pagal Mozilla kūrėjai.

Turiu pasakyti, Firefox 3 yra formavimo iki bus geriausia naršyklė out, ir tai nereiškia, kad IE8 ar Opera naršyklėse, yra blogai, tai tik, kad aš išaugo iki love Firefox can't see myself Persikėlimas į kitą naršyklę. Nors aš pabandyti, kaip daugelis naršyklių, kaip aš galiu, įskaitant beta versijoje ir išleisti kandidatų.

'Stable' išlaisvinti Firefox 3 artėja prie mūsų, ir yra tik keletas klaidų išspręsti.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Firefox 3.0.10 evilfantasy Naršyklėms & FTP Klientai 4 Balandis 28, 2009 10:50
Firefox "3,1 Pervadintos Firefox 3,5 evilfantasy Naršyklėms & FTP Klientai 1 5 kovas 2009 18:49
Firefox 3.0.1 evilfantasy Naršyklėms & FTP Klientai 2 18 liepa 2008 15:12
MSN ir "Firefox mrdaveyk Naršyklėms & FTP Klientai 18 22 sausis 2008 00:07
IE ir Firefox kevthegr8 Naršyklėms & FTP Klientai 2 11 sausis 2008 08:22
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.