![]() |
|
| |||
| |||
| Hey all - whens Firefox 3 galutinis dėl išleidimo? Bandžiau ieškoti, bet ji tiesiog pakelia apie aplhas / beta 'ai ir tt .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://wiki.mozilla.org/Releases/Firefox_3.0b5 jau per artimiausius beta kuris atrodo kaip jis gali būti ant balandis 3 grafikas. Nė vienas iš kūrėjų galėtų spėti dar kiek daugiau beta bus - kaip jie? Nėra Firefox 3 išleidimui, kuris būtų nustatytas vienas terminas? Galėtume turėti baseinas, jei norite ir pamatyti, kas atspėti arčiausiai.
| |||
| |||
| Turėtume pamatyti atleast viena RC iki galutinio turėtų ne mes? |
|
| |||
| |||
| Kiekvienas beta praeina išleisti kandidatų eilės. Nežinau ką jie galvoja keisti vardus, kad būtų aišku, kad jos buvo susijusios su beta iki galutinio produkcijos spaudai. Kai kurie kūrėjai ją tokiu būdu, kai kurie ne. Naudojant Ikigamybiniame Release Candidate seką papildo dar vienas sluoksnis ant alpha / beta testą grafikas, "Firefox" Aš tikiu, kad yra ne mažiau griežti nei kad. Žvelgiant į šį grafiką vėl, aš bet ką nors maniau, kad bus įdomus išstumti beta 5 April 1st. Nesu tikras skamba protingai. Yra tik dar kartą pamatyti tai atsitiks. |
|
| |||
| |||
| Beta 4 tiesiog atėjo kovas 10, 2008. Turi pokštas. Tiesiog padarė paieška, atrodo Mozilla ar tai RC. http://developer.mozilla.org/devnews...-for-download/ |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Pagal Mozilla, ten buvo 750 pakeitimų iš ankstesnių beta, gerindami stabilumą ir žiniatinklio suderinamumas, teikiant platforma ir vartotojo sąsajos patobulinimų, ir dėl to greičiausiai Firefox per amžius. Ne tik, kad 'Atminties nutekėjimas' buvo nustatytas, ir "Firefox dabar naudoja mažiau atminties nei kitos naršyklės. Tai pagal Mozilla kūrėjai. Turiu pasakyti, Firefox 3 yra formavimo iki bus geriausia naršyklė out, ir tai nereiškia, kad IE8 ar Opera naršyklėse, yra blogai, tai tik, kad aš išaugo iki love Firefox can't see myself Persikėlimas į kitą naršyklę. Nors aš pabandyti, kaip daugelis naršyklių, kaip aš galiu, įskaitant beta versijoje ir išleisti kandidatų. 'Stable' išlaisvinti Firefox 3 artėja prie mūsų, ir yra tik keletas klaidų išspręsti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Firefox 3.0.10 | evilfantasy | Naršyklėms & FTP Klientai | 4 | Balandis 28, 2009 10:50 |
| Firefox "3,1 Pervadintos Firefox 3,5 | evilfantasy | Naršyklėms & FTP Klientai | 1 | 5 kovas 2009 18:49 |
| Firefox 3.0.1 | evilfantasy | Naršyklėms & FTP Klientai | 2 | 18 liepa 2008 15:12 |
| MSN ir "Firefox | mrdaveyk | Naršyklėms & FTP Klientai | 18 | 22 sausis 2008 00:07 |
| IE ir Firefox | kevthegr8 | Naršyklėms & FTP Klientai | 2 | 11 sausis 2008 08:22 |
| Temos įrankiai | |
| |