![]() |
|
| |||
| |||
| Hey all - whens firefox 3 gala maksājumu par atbrīvošanu? Es mēģināju meklēt bet tas tikai parādīs par aplhas / beta 's utt .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://wiki.mozilla.org/Releases/Firefox_3.0b5 ir grafiku nākamajā beta kas izskatās kā tas varētu būt no gada 3 aprīlī. Neviens no izstrādātājiem varētu minēt vēl cik daudz Betas būs - kā viņi varēja? Nav 3 Firefox izplatīšanu, kas radīs termiņš? Mēs varētu būt baseins, ja jums patīk, un redzēt, kas guesses vistuvāk.
| |||
| |||
| Mums vajadzētu redzēt atleast viens RC pirms galīgā vajadzētu ne? |
|
| |||
| |||
| Katru beta iet caur mantošanu izplatīšanas kandidātiem. Es neesmu pārliecināts, viņi vēlētos mainīt nosaukumu, lai būtu skaidrs, ka viņi nodarbojas ar gala beta pirms ražošanas release. Daži izstrādātāji darīt to tādā veidā, bet dažos ne. Izmantojot pre-production Release Candidate secīgi pievieno vēl vienu kārtu virs alfa / beta testa grafiku, Firefox es esmu pārliecināts, ka ir mazāk stingri nekā. Meklē šajā sarakstā no jauna, es bet kāds domāja, ka būtu jautri izstumt beta 5 gada 1 aprīlī. Es neesmu pārliecināts, ka tas izklausās gudri. Ir vēl tikai laiks, lai tā notiktu. |
|
| |||
| |||
| Beta 4 tikai iznāca 10 marts 2008. Ir joks. Tikko izdarījām meklēšanu, izskatās, Mozilla dara do RCS. http://developer.mozilla.org/devnews...-for-download/ |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Saskaņā ar Mozilla, ir bijušas 750 izmaiņas salīdzinājumā ar iepriekšējo beta, uzlabotu stabilitāti un interneta savietojamību, nodrošinot platformu, un lietotāja interfeisa uzlabojumi, kā rezultātā visātrāk FireFox jebkad. Ne tikai to, ka, "atmiņas noplūde" ir noteikta, un Firefox tagad izmanto mazāk atmiņas nekā jebkuru citu pārlūku. Tas ir saskaņā ar Mozilla izstrādātājiem. Man jāsaka, Firefox 3 ir veidot līdz pat tikt labāko pārlūku veic, un tas nenozīmē, IE8 vai Opera ir slikti pārlūkiem, tas ir tikai, ka esmu audzis mīlēt Firefox un neredzu sevi, pārceļas uz citu pārlūkprogrammu. Kaut arī man mēģināt tik daudz pārlūkprogrammām kā es varu, arī Betas un atlaidiet kandidātiem. "Stabili" atbrīvot Firefox 3 tuvojas mums un ir tikai nedaudz vairāk bugs nolīdzināt. |