![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Salut tuturor - whens Firefox 3 final datorat de lansare? Am încercat, dar căutaţi-l aduce doar pana despre aplhas / beta-i, etc ..
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
http://wiki.mozilla.org/Releases/Firefox_3.0b5 a calendarului pentru următoarea versiune beta, care arată că ar fi pe 3 aprilie. Nici unul dintre dezvoltatorii ar putea ghici încă cât de mult mai multe versiunile beta acolo va fi - cum ar putea ei? Nu există un termen limită pentru o versiune Firefox 3, care ar impune o? Ne-am fi putut-o balta daca va place si sa vedem cine guesses mai aproape.
|
|||
|
|||
|
Ar trebui să vezi o atleast RC înainte de final nu ar trebui să am?
|
|
|
|||
|
|||
|
Fiecare beta trece printr-o succesiune de eliberare candidaţi. Nu sunt sigur le-ar schimba denumire să fie clar că au fost referitoare la final beta de producţie înainte de eliberare. Unii dezvoltatori s-o faci la fel, unele nu. Folosind o versiune pre-producţie candidat secvenţă adaugă un strat mai mult în partea de sus a alfa / beta test program, Firefox Sunt sigur este mai puţin stricte decât atât.
Privind la acest program din nou, Pun pariu ca cineva a gandit ca ar fi distractiv pentru a împinge afară beta 5, pe 1 aprilie. Nu sunt sigur că sună înţelept. Există încă doar de timp pentru a vedea acest lucru. |
|
|
|||
|
|||
|
Beta 4 a fost doar 10 martie 2008. Trebuie sa fie o gluma.
Doar nu o căutare, se pare ca Mozilla nu face RCS. http://developer.mozilla.org/devnews...-for-download/ |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Conform Mozilla, au existat 750 modificări din ultimele beta, îmbunătăţirea stabilităţii şi compatibilitate web, oferindu-platformă şi îmbunătăţiri de interfaţă cu utilizatorul, şi din care a rezultat cel mai rapid FireFox vreodată. Nu numai că, de "memorie de scurgere" a fost fixat, şi Firefox foloseste acum mai puţin de memorie decât orice alt browser. Acest lucru este în conformitate cu Mozilla dezvoltatori.
Trebuie să spun, Firefox 3 este modelarea până la cel mai bun browser de afară, şi asta nu e de spus IE8 sau Opera sunt browsere rău, e doar că am crescut cu dragoste Firefox şi nu pot vedea eu muta la un alt browser. Deşi încerc să fac cât mai multe browsere pot, inclusiv versiunile beta şi eliberarea candidaţi. The 'stabilă' versiune de Firefox 3 se apropie de noi, şi nu există doar câteva mai multe bug-uri la fier afară. |