![]() |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci - whens firefox 3 konečnom dôsledku k prepustenie? Zkoušel jsem hľadať, ale jednoducho prináša až o aplhas / beta 's atď .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://wiki.mozilla.org/Releases/Firefox_3.0b5 má rozvrh pre ďalšie beta, ktorá vyzerá, že by mohla byť na 3. apríla. Žiadny z developerov by mohla odhadnúť, koľko ešte viac beta verzia bude - ako by nie? Neexistuje žiadna lehota pre Firefox verzie 3, ktorý by znamenal jeden? Mohli by sme mať bazén, ak sa vám páči, a pozrite sa, kto odhaduje najbližšie.
| |||
| |||
| Mali by sme vidieť atleast jedna RC pred konečným nemali sme? |
|
| |||
| |||
| Každý beta prechádza jednotlivými správa kandidátov. Nie som si istý, že bych zmeniť pomenovanie, aby bolo zrejmé, že ide o konečné beta pred výrobou správa. Niektorí vývojári si to tak, niektoré nemajú. Použitie Pre-production Release Candidate sekvencie pridáva ešte jednu vrstvu, na vrchole alfa / beta test, Firefox Som si istý, je menej prísnejšie než to. Pozrieme sa na to znovu naplánovať, vsadím sa, že niekto myslel, že by bolo zábavné, aby vystrčiť beta 5 na 1. apríli. Nie som si istý, že to znie moudrý. Je tu stále len čas, aby to stalo. |
|
| |||
| |||
| Beta 4 práve vyšiel 10. marec 2008. Má byť vtip. Len to hľadanie, vyzerá to urobiť Mozilla RCS. http://developer.mozilla.org/devnews...-for-download/ |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Podľa Mozilla, došlo k 750 zmien od predchádzajúcej beta, zlepšuje stabilitu a webovou kompatibilitu, poskytuje platformu a vylepšenia používateľského rozhrania, a výsledkom je najrýchlejšia FireFox veky. Nielen, že sa 'memory leak' bola stanovená, a Firefox teraz používa menej pamäte ako ktorýkoľvek iný prehliadač. To je podľa vývojárov Mozilly. Musím povedať, Firefox 3 je formovanie až bude najlepšie prehliadač, a že to neznamená, IE8 alebo Opera sú zlé prehliadača, je to len, že som vyrástla na lásku Firefox a nemôže vidieť sám sa presťahoval do iného prehliadača. Hoci som si vyskúšať, ako veľa prehliadačov, ako já, vrátane beta verzie a verzie kandidátov. V 'stabilné' verzia Firefox 3 sa blíži k nám, a existuje len pár chýb to vyžehliť. |