мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Броусерс & ФТП Клијенти

Register

Фирефокс 3

Reply

Тхреад Тоолс
Old 31. март 2008, 05:52
Мембер Гроуп

Default Фирефокс 3

Хеј сви - ватра 3 коначни ухенс због за пуштање? Покушао сам у потрази, али тек ће се око аплхас / бета-а итд ..
Old 31. март 2008, 16:46
Донаторска Група

Default Фирефокс 3

хттп://уики.мозилла.орг/Релеасес/Фирефокс_3.0б5 има распоред за следећи бета који изгледа као да би могло бити на 3 тра. Ниједна од програмери могли погодити колико још више бетас ће бити - како би могли да не? Нема рока за Фирефокс 3 релеасе, који би наметнути један? Ми би могли да имају базен ако вам се свиди и видите ко је најближи гуессес.

Мы Сыстем: Тим

Процесор (и):
Атхлон 64 3500 +
Матичне плоче:
Асус А8Н-ВМ ЦСМ
РАМ меморија:
Гусар ПЦ3200 ЦЛ2 ДДР-400 2ГБ
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 6600 512МБ
Соунд Цард:
Цхерры РС 6000 м тастатури
Тврди диск (и):
Баррацуда.7 + 2кс200ГБ 58МБ / с одржавати
Оптички погон (е):
Самсунг ДВД-РОМ ТС-Х352
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Телеуест 2кс20Мб/сец
Монитор (е):
СКСГА Флат Панел
Оперативни систем (е):
Слацкуаре (2.6.27.7) (Флуксбокс)
Old 31. март 2008, 18:37
Модератор / ица групе

Default Фирефокс 3

Ми би требао видети атлеаст једном РЦ пре коначног не би требало да ми?

Old 31. март 2008, 18:44
Донаторска Група

Default Фирефокс 3

Сваки бета иде кроз сукцесији релеасе кандидата. Им 'не сигуран они' промену имена да буде јасно да су се баве са бета пре коначне производње релеасе. Неки градитељу то учинити на тај начин, неке не. Коришћење унапред производње пуштање кандидат след додаје још један слој на врху је алпха / бета тест распоред, Фирефокс Сигуран сам да је мање строги од тога.

Гледајући тај распоред опет, ја кладити се неко мислио да ће бити забавно изгурати бета 5 на 1. април. Им 'не сигуран што звучи мудар. Постоји још само времена да се види то догодило.
Old 31. март 2008, 19:05
Модератор / ица групе

Default Фирефокс 3

Бета 4 управо изашао 10. март 2008. Мора бити шала.

Довољно је учинио претраге изгледа Мозилла РЦС то учинити.

хттп://девелопер.мозилла.орг/девнеус...-фор-доунлоад/

Old 1. април 2008, 14:10
Модератор / ица групе

Default Фирефокс 3

Фирефокс 4 - Већ? Да!

хттп://фтп.мозилла.орг/пуб/мозилла.о...зилла-централ/

Old 2. април 2008, 14:08
Модератор / ица групе

Default Фирефокс 3

Бета 5 оут.

хттп://девелопер.мозилла.орг/девнеус...-фор-доунлоад/

Old 2. април 2008, 14:58
Аустин Гроуп

Default Фирефокс 3

Према Мозилла, дошло је до промене од 750 претходном бета, побољшање стабилности и уеб компатибилност, пружање платформе и побољшања корисничког интерфејса, а што резултира најбрл̌и ФиреФокс икад. Не само да је 'губљење меморије' је фиксна и Фирефокс данас користи мање меморије него било који други броусер. То је у складу са Мозилла програмере.

Ја морам рећи, Фирефокс 3 је Осмјехује бити најбољи прегледач оут, а то је да не кажем ИЕ8 или Опера прегледачима су лоши, то је само да сам одрастао на љубав Фирефокс и не видим себе сели у други прегледач. Иако сам пробати направити онолико прегледачима као што сам ја, укључујући и ослобађање бетас кандидата.

Тхе 'стабилне' издању Фирефокс 3 је ближи нама, а ту је само још неколико бугова за гвожђе ван.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Фирефокс 3.0.10 евилфантасы Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 4 28 април 2009 10:50
3,1 преименована Фирефокс Фирефокс 3,5 евилфантасы Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 1 5 март 2009 18:49
Фирефокс 3.0.1 евилфантасы Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 2 18. јула 2008 15:12
МСН и Фирефокс мрдавеык Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 18 22 јануар 2008 00:07
ИЕ и Фирефокс кевтхегр8 Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 2 11 јануар 2008 08:22
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц