![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј сви - ватра 3 коначни ухенс због за пуштање? Покушао сам у потрази, али тек ће се око аплхас / бета-а итд .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хттп://уики.мозилла.орг/Релеасес/Фирефокс_3.0б5 има распоред за следећи бета који изгледа као да би могло бити на 3 тра. Ниједна од програмери могли погодити колико још више бетас ће бити - како би могли да не? Нема рока за Фирефокс 3 релеасе, који би наметнути један? Ми би могли да имају базен ако вам се свиди и видите ко је најближи гуессес.
| |||
| |||
| Ми би требао видети атлеаст једном РЦ пре коначног не би требало да ми? |
|
| |||
| |||
| Сваки бета иде кроз сукцесији релеасе кандидата. Им 'не сигуран они' промену имена да буде јасно да су се баве са бета пре коначне производње релеасе. Неки градитељу то учинити на тај начин, неке не. Коришћење унапред производње пуштање кандидат след додаје још један слој на врху је алпха / бета тест распоред, Фирефокс Сигуран сам да је мање строги од тога. Гледајући тај распоред опет, ја кладити се неко мислио да ће бити забавно изгурати бета 5 на 1. април. Им 'не сигуран што звучи мудар. Постоји још само времена да се види то догодило. |
|
| |||
| |||
| Бета 4 управо изашао 10. март 2008. Мора бити шала. Довољно је учинио претраге изгледа Мозилла РЦС то учинити. хттп://девелопер.мозилла.орг/девнеус...-фор-доунлоад/ |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Према Мозилла, дошло је до промене од 750 претходном бета, побољшање стабилности и уеб компатибилност, пружање платформе и побољшања корисничког интерфејса, а што резултира најбрл̌и ФиреФокс икад. Не само да је 'губљење меморије' је фиксна и Фирефокс данас користи мање меморије него било који други броусер. То је у складу са Мозилла програмере. Ја морам рећи, Фирефокс 3 је Осмјехује бити најбољи прегледач оут, а то је да не кажем ИЕ8 или Опера прегледачима су лоши, то је само да сам одрастао на љубав Фирефокс и не видим себе сели у други прегледач. Иако сам пробати направити онолико прегледачима као што сам ја, укључујући и ослобађање бетас кандидата. Тхе 'стабилне' издању Фирефокс 3 је ближи нама, а ту је само још неколико бугова за гвожђе ван. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Фирефокс 3.0.10 | евилфантасы | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 4 | 28 април 2009 10:50 |
| 3,1 преименована Фирефокс Фирефокс 3,5 | евилфантасы | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 1 | 5 март 2009 18:49 |
| Фирефокс 3.0.1 | евилфантасы | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 2 | 18. јула 2008 15:12 |
| МСН и Фирефокс | мрдавеык | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 18 | 22 јануар 2008 00:07 |
| ИЕ и Фирефокс | кевтхегр8 | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 2 | 11 јануар 2008 08:22 |
| Тхреад Тоолс | |
| |