![]() |
|
| |||
| |||
| Всім привіт! - Whens Firefox 3 остаточного вийти на екрани? Я спробував, але пошук тільки приносить близько aplhas / бета 'S т.д. .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://wiki.mozilla.org/Releases/Firefox_3.0b5 має графік наступного бета яка виглядає, як це може бути з 3 квітня. Ні один з розробників могли здогадатися, скільки ще більше бета-версій не буде - як же вони? Там немає терміну релізу Firefox 3, який буде нав'язувати? Ми могли б куля, якщо вам подобається, і здогадах, хто ближче всіх.
| |||
| |||
| Ми повинні бачити Atleast однієї RC до остаточного хіба ми не повинні? |
|
| |||
| |||
| Кожен проходить бета правонаступництва реліз-кандидатів. Я не впевнений, вони б змінити імена, щоб зрозуміти, що вони мають справу з кінцевим бета перед виробництвом звільнення. Деякі розробники роблять це таким чином, деякі ні. За допомогою досвідченого реліз-кандидат послідовність додає ще один шар поверх альфа / бета-графіком випробувань, Firefox я впевнений, що є менш строгим, ніж це. Дивлячись на цей графік знову, я впевнений, хтось подумав, що буде весело, щоб виштовхнути Beta 5 по 1 квітня. Я не впевнений, це звучить мудро. Там ще тільки час, щоб це відбулося. |
|
| |||
| |||
| Beta 4 тільки що вийшли 10 березня 2008. Повинен бути жартом. Просто зробив пошук, виглядає як Mozilla чи робити RCS. http://developer.mozilla.org/devnews...-for-download/ |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| За даними Mozilla, було 750 змін у порівнянні з попередніми бета, покращуючи стабільність і веб-сумісність, забезпечуючи платформу і вдосконалення призначеного для користувача інтерфейсу, і в результаті швидких FireFox ніколи. Не тільки про те, що "витік пам'яті" була фіксованою, і Firefox тепер потребує менше пам'яті, ніж будь-який інший браузер. Це згідно з розробників Mozilla. Я повинен сказати, Firefox 3 формує до бути кращим з браузера, і це не означає, IE8 або Opera браузери погано, це просто, що я полюбила Firefox і не може бачити себе переїзд в інший браузер. Хоча я намагаюся як багато хто браузери, як я можу, в тому числі бета-версії і реліз-кандидатів. "Стабільний" випуском Firefox 3 наближається до нас, і є лише трохи більше помилок, щоб згладити. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Firefox 3.0.10 | evilfantasy | Веб-браузери & FTP-клієнти | 4 | 28 квітня 2009 10:50 |
| Firefox 3.1 перейменовані Firefox 3.5 | evilfantasy | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 5 березня 2009 18:49 |
| Firefox 3.0.1 | evilfantasy | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 18 липня 2008 15:12 |
| MSN і Firefox | mrdaveyk | Веб-браузери & FTP-клієнти | 18 | 22 січня 2008 00:07 |
| IE & Firefox | kevthegr8 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 11 січня 2008 08:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |