![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Firefox за: конфиг Tweaks При Firefox 2 тип за: конфиг в адресната лента на браузъра и след това натиснете въведете добавите дадена команда в полето за търсене. Кликнете с десния бутон и изберете редакция да се променят тези поведения. Повечето ще изискат от вас да рестартирате браузъра, за да започнете работа. ================== Това работи чудесно и с тези, looong конци. Отидете в горната или долната част на страницата с един среден бутон на мишката клик. Вид около: конфиг в адресната лента и натиснете ENTER. В списъка на филтъра на около: конфиг прозорец въведете следното: middlemouse.scrollbarPosition Кликнете с десния бутон на влизане, че идва в прозореца и натиснете превключване за промяна на стойността, която истина Рестартирайте Firefox. След това кликнете някъде в средата на лентата за превъртане и на страницата / scrollbar веднага скача до мястото, където клик. Нагоре, надолу, средата или навсякъде, където желаете. ========== Има ли начин да се изключи, че малко изниквам нещо в долния десен край на екрана, че се появи всеки изтеглен завърши каза: "Всички файлове за изтегляне са пълни"? Да! Вид около: конфиг в адресната лента и натиснете ENTER. В списъка на филтъра на около: конфиг прозорец въведете следното: browser.download.manager.showalertoncomplete Кликнете с десния бутон на вписване, който е създаден през прозореца и се сменя за промяна на стойността, която невярно Няма повече да "свалите пълно" прозорец. ========== Dont винаги използвайте бутона Отиди до URL кутия? Задайте browser.urlbar.hideGoButton към истина и да получите малко повече пространство. ==================== Също така полезно. Колко пъти сте съставен отдавна пощата или имейл съобщение, след което случайно затворен в раздела или браузър и загубих всичките си работи. Няма повече! От менюто Инструменти изберете Опции, и в Главна област, изберете "Покажи ми прозорци и разделите от последния път" от "Когато Firefox започва" падащото. Тогава там е Отмяна Затворени Табулатури Бутон Омръзнало ще История-> Неотдавна Затворен Табулатури просто да отмените затворен раздела? Тогава това удължаване е за вас! Това разширение позволява да отмените затворени разделите чрез бутон на лентата, щракнете с десния бутон контекстното меню, или дори и за бърз достъп (Alt + Z). ====================== Имаш ли по-добре наистина такива? Добавете ги тук, аз съм винаги на lookout за GOOG за: конфиг twaeks. |
|
| |||
| |||
| Ааа мамят кодове за софтуер, различни от игри ![]() Мил. Благодарение Evilfantasy ![]() Илия |
|
| |||
| |||
| Това вещество се използва за по Помощ меню. Когато го направих изчезват от там? (за: конфиг) Наблюдава се добави по-вече се нарича Aboutmenu добавя, че всички тези неща в новото меню. (О, и ако вие не виждате около: конфиг като връзка, вземи Linkification добави по-също!) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Закупуване на нови компютърни - някой може да ми кажете дали това конфиг е добро? | ahsanjee | Общи Хардуер Чат | 7 | 14 Юни 2009 08:27 |
| What'd бъде най-добрата RAID конфигурацията за мен? | Kaze Enji | Дискове & сменяемите носители | 7 | 30 октомври 2008 год. 09:18 |
| Аудио ПИН конфиг | baraccus | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 2 | 1-во Aug 2008 11:06 |
| Windows Dual Обувка Config Помощ | o1generallee4130 | Windows операционни системи | 5 | 4 Декември 2007 18:11 |
| Идеи за закрепване конфиг??? | xactly | Дискове & сменяемите носители | 2 | 18 Авг 2007 13:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |