![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Firefox asi: config Tweaky Ve Firefoxu 2 typu o: config do adresního řádku prohlížeče, stiskněte klávesu Enter a poté se přidá daný příkaz do vyhledávacího pole. Klikněte pravým tlačítkem myši a zvolte upravit na tyto změny chování. Nejvíce se projeví až po restartování prohlížeče začít pracovat. ================== Tato skvělá práce s těmito looong vláken. Přejít na horní nebo dolní části stránky s jediným středním tlačítkem myši klikněte. Typ o: config do adresního řádku a stiskněte klávesu Enter. V seznamu filtrů na cca: config okně zadejte následující: middlemouse.scrollbarPosition Klikněte pravým tlačítkem na položku, která přichází do okna a klikněte na přepínač pro změnu hodnoty pravda Restartujte Firefox. Tedy uprostřed klikněte kdekoli na plochu a posuvník stránky / scrollbar okamžitě skočí na to, kde jste kliknutím. Nahoru, dolů, střed nebo kdekoliv chcete. ========== Existuje způsob, jak vypnout ten pop, co se v pravém dolním rohu obrazovky, které se objeví vždy na stažení je ukončena tím, že "všechny soubory jsou kompletní"? Ano! Typ o: config do adresního řádku a stiskněte klávesu Enter. V seznamu filtrů na cca: config okně zadejte následující: browser.download.manager.showalertoncomplete Klikněte pravým tlačítkem na položku, která přichází v okně a přepínat na změnu hodnoty nepravdivé Žádné další "stáhnout kompletní" okna. ========== Dont někdy použít tlačítko Další Jdi na url box? Nastavte browser.urlbar.hideGoButton do pravda a získat trochu více místa. ==================== Také užitečná. Kolikrát jste skládá dlouhou poštou nebo e-mailovou zprávu, pak omylem zavřené záložky nebo prohlížeč a ztratil veškeré mé práce. Ne víc! Z menu Nástroje zvolit Volby, a v hlavní oblasti, vyberte "Zobrazit můj okna a karty z poslední doby" od "Když začíná Firefox" rozevírací. Pak je zde Zpět Uzavřená Záloľky Tlačítko Unavený chystá Historie-> Právě Uzavřená Záloľky jen odčinit uzavřenou kartu? Pak toto rozšíření je pro vás! Toto rozšíření vám umožní vrátit zavřené taby pomocí tlačítka na liště, vpravo-na příkaz kontextového menu, nebo dokonce zkratku (Alt + Z). ====================== Mám další fakt dobrý ty? Přidat zde, že jsem vždy o hledá goog o: config twaeks. |
|
| |||
| |||
| Ahh podvádět kódy pro software kromě her ![]() Pěkný. Díky Evilfantasy ![]() Eliáš |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nákup nového počítače - někdo by mohl říct mi, jestli tato konfigurace je dobrá? | ahsanjee | Obecné Hardware Chat | 7 | 14. června 2009 08:27 |
| Co je nejlepší RAID config pro mě? | Kaže Enji | Drives & Removable Media | 7 | 30. října 2008 09:18 |
| Audio pin config | baraccus | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 2 | 1. srpna 2008 11:06 |
| Windows Duální Zavádecí Configu Nápověda | o1generallee4130 | Operační systémy Windows | 5 | 4. prosinec 2007 18:11 |
| Ide pin config? | xactly | Drives & Removable Media | 2 | 18. srpna 2007 13:31 |
| Thread Nástroje | |
| |