manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Browsers & FTP Klijenti

Register

Firefox about: config Tweaks

Reply

Thread Tools
Old 2. studenoga 2007, 09:11
Moderator / ica grupe

Default Firefox about: config Tweaks

Firefox o: config Tweaks

U Firefox 2 o vrsti: config u adresnu traku preglednika, a zatim pritisnite tipku ENTER dodati naredbu dao u okvir za pretraživanje.

Kliknite desnom tipkom i odaberite modificirati za promjenu tih ponašanja.

Većina će vas zatražiti da ponovo pokrenete preglednik za početak rada.

==================

To odlično funkcionira s one looong nitima.

Idi na vrhu ili dnu stranice u sredini s jednim klikom miša.

Type o: config u adress bar i pritisnite Enter.

U popis filtra od oko: config window upišite sljedeće:

middlemouse.scrollbarPosition

Desnom tipkom miša kliknite stavku koja dolazi u preklopni prozor i kliknite na promjenu vrijednosti na ISTINITO

Restart Firefox. Zatim kliknite na sredini nigdje u klizač području i stranica / pomični trak odmah skokovima u kojoj ste klik. Vrhu, dnu, srednji ili bilo gdje želiš.

==========

Da li postoji način da se isključiti da se malo poskočiti stvar u donjem desnom kutu zaslona koji pops gore sve preuzimanje završi kazivanje "svi su downloads kompletna"?

Da!

Type o: config u adress bar i pritisnite Enter. U popis filtra od oko: config window upišite sljedeće:

browser.download.manager.showalertoncomplete

Desnom tipkom miša kliknite stavku koja dolazi u prozor za izmjenu i pritega vrijednost na lažni

Nema više "Download kompletne" prozor.

==========

Dont uvijek koristite gumb "url box?

Postavite browser.urlbar.hideGoButton za ISTINITO i dobiti malo više prostora.

====================

Također korisna.

Koliko puta ste se sastoji dugačak post ili poruku e-pošte, a zatim slučajno zatvorio tab preglednika ili izgubio i sav moj rad. Nema više!

Iz izbornika Tools odaberite Opcije, te u glavnom području, odaberite "Prikaži moje prozore i karticama od zadnje vrijeme" iz "Kada Firefox počinje" dropdown.

Zatim, tu je Undo Closed akordi Button

Umorna od odlaska na History-> Nedavno akordi Zatvoreno samo da poništi zatvorena karticu? Onda je ovo produljenje za vas! To vam omogućuje produženje poništi zatvoreno karticama putem toolbar button, desni klik kontekst meni ili čak prečac (Alt + Z).

======================

Imaš više stvarno dobri one? Dodajte ih ovdje, ja sam uvijek na vidikovcu za GOOG o: config twaeks.

Old 12. studenog 2007, 18:30
Member Group

Ahh mangupirati koda za softver osim igre

Lijep. Hvala Evilfantasy

Ilija
Old 13. studenog 2007, 03:46
Donatorska Grupa

Ove stvari su se na izborniku Help. Kada se to nestane od tamo? (o: config)

Postoji određeni dodatak sada zove Aboutmenu dodaje da je sve to u stvari novi izbornik.

(Oh, i ako ne vidite o: config kao link, dobivate Linkification dodaj na previše!)
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Kupujete novo računalo - mogao netko reći mene ako ovaj config je dobra? ahsanjee General Hardware Chat 7 14. lipnja 2009 08:27
What'd biti najbolje RAID config za mene? Kaže Enji Drives & Izmjenjivi mediji 7 30. listopad 2008 09:18
Audio ukosnicu config baraccus Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 2 1. kolovoz 2008 11:06
Dual boot Windows Config Pomoć o1generallee4130 Windows Operating Systems 5 4. prosinac 2007 18:11
Pin IDE config? xactly Drives & Izmjenjivi mediji 2 18. kolovoz 2007 13:31
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.