![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Firefox asi: Config Tweak Ve Firefoxu 2 typu o: Config do adresného riadku prehliadača, stlačte kláves Enter a potom sa pridá tento príkaz do vyhľadávacieho poľa. Kliknite pravým tlačidlom myši a vyberte upraviť na tieto zmeny správania. Najviac sa prejaví až po reštarte prehliadača začať pracovať. ================== Táto skvelá práca s týmito looong vlákien. Prejsť na hornej alebo dolnej časti stránky s jediným stredným tlačidlom myši kliknite. Typ o: Config do adresného riadku a stlačte kláves Enter. V zozname filtrov na cca: Config okne zadajte nasledovné: middlemouse.scrollbarPosition Kliknite pravým tlačidlom na položku, ktorá prichádza do okna a kliknite na prepínač pre zmenu hodnoty pravda Reštartujte Firefox. Teda uprostred kliknite kdekoľvek na plochu a posuvník stránky / scrollbar okamžite skočí na to, kde ste kliknutím. Hore, dole, stred alebo kdekoľvek chcete. ========== Existuje spôsob, ako vypnúť ten pop, čo sa v pravom dolnom rohu obrazovky, ktoré sa objaví vždy na stiahnutie je ukončená tým, že "všetky súbory sú kompletné"? Áno! Typ o: Config do adresného riadku a stlačte kláves Enter. V zozname filtrov na cca: Config okne zadajte nasledovné: browser.download.manager.showalertoncomplete Kliknite pravým tlačidlom na položku, ktorá prichádza v okne a prepínať na zmenu hodnoty nepravdivé Žiadne ďalšie "stiahnuť kompletný" okna. ========== Dont niekedy použiť tlačidlo Ďalšie Choď na url box? Nastavte browser.urlbar.hideGoButton do pravda a získať trochu viac miesta. ==================== Tiež užitočná. Koľkokrát ste skladá dlhú poštou alebo e-mailovú správu, potom omylom zavreté záložky alebo prehliadač a stratil všetky mojej práce. Nie viac! Z menu Nástroje zvoliť Voľby, a v hlavnej oblasti, vyberte "Zobraziť môj okná a karty z poslednej doby" od "Keď začína Firefox" rozbaľovací. Potom je tu Späť Uzavretá záloľky Tlačidlo Unavený chystá História-> Práve Uzavretá záloľky len odčinit uzatvorenú kartu? Potom toto rozšírenie je pre vás! Toto rozšírenie vám umožňuje vrátiť zatvorené taby pomocou tlačidla na lište, vpravo-na položku kontextového menu, alebo dokonca zkratku (Alt + Z). ====================== Mám ďalší fakt dobrý ty? Pridať tu, že som vždy o hľadá goog o: Config twaeks. |
|
| |||
| |||
| Ahh podvádzať kódy pre softvér okrem hier ![]() Pekný. Vďaka Evilfantasy ![]() Eliáš |