az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Web Tarayıcılar & FTP istemci

Register

Firefox hakkında: config tweaks

Reply

Konu Araçları
Old 2 Kasım 2007, 09:11
Moderatör Grubu

Default Firefox hakkında: config tweaks

Firefox hakkında:: config tweaks

Firefox 2 türü ile ilgili olarak: tarayıcının adres çubuğuna basın config ve ardından arama kutusuna verilen komutu eklemek girin.

Sağ tıklayın ve bu davranışları değiştirmek için değiştirmek seçin.

Büyük bir tarayıcı yeniden başlatmak için çalışmaya başlamak için gereklidir.

==================

Bu harika bu looong ipliği ile çalışır.

Üst ya da bir sayfanın altındaki tek bir orta tuşa tıklayın gitmiş.

Türü hakkında: adres çubuğunda ve isabet config girin.

Bir filtre listesinde hakkında:: config penceresini aşağıdaki girin:

middlemouse.scrollbarPosition

Sağ tıklayın ve pencere ve tıklama geçiş olarak değerini değiştirmek için yukarı gelen giriş doğru

Firefox'u yeniden başlatın. Kaydırma çubuğu alanda herhangi bir yere tıklayın Daha sonra orta ve sayfa / kaydırma anında yere tıklayın atlayacak. , Alt ya da orta yere istediğiniz Top.

==========

"Tüm indirme söyleyerek tamamlandığında bu kadar her bir indirme açılan ekranın alt sağ şey o küçük açılır kapatmak için bir yol mu vardır tamamlandı"?

Evet!

Türü hakkında: adres çubuğunda ve isabet config girin. Bir filtre listesinde hakkında:: config penceresini aşağıdaki girin:

browser.download.manager.showalertoncomplete

Sağ tıklayın ve pencere ve geçiş olarak değerini değiştirmek için yukarı gelen giriş yanlış

Artık "İndirme tamamlandı" penceresi.

==========

Dont hiç Git düğmesini url kutusunun yanındaki kullanmak?

Ayarlayın browser.urlbar.hideGoButton kadar doğru ve biraz daha fazla yer kazanmak.

====================

Ayrıca yararlı.

Kaç kez ya da e-posta mesajı, sonra yanlışlıkla sekme veya tarayıcı kapalı uzun sonrası oluşan ve tüm iş kaybetti. No more!

Gönderen Araçlar menüsünde, Seçenekler'i seçin ve Ana alanında seçin göster pencereleri ve sekmeleri geçen zaman "ve" ne zaman Firefox "açılan den başlar.

Sonra orada bir Undo Closed Tabs Button

Tarih giderek bıktınız-> Son bir kapalı sekmesine geri almak için Sekmeler Kapalı? Sonra bu uzantısı sizin için! Bu uzantı bir araç çubuğu düğmesi üzerinden, sağ tıklama içerik menüsüne hatta kısayol kapalı sekmeleri geri verir (Alt + Z).

======================

Daha iyi olan var mı? Burada onları ekleyin, hep uyanık hakkında GOOG için pm:: config twaeks.

Old 12 Kasım 2007, 18:30
Üye Grubu

Ahh yazılım oyun dışında kodları hile

Hoş. Teşekkürler Evilfantasy

Baris
Old 13 Kasım 2007, 03:46
Bağış Grubu

Bunlar Yardım menüsünde olmak için kullanılır. Ne zaman oradan kayboldu? (ile ilgili:: config)

Bir eklemek artık Aboutmenu yeni bir menü tüm bu şeyler ekler çağrısında bulunuyor.

(Oh ve eğer ilgili görmüyorum: bir bağlantı olarak, yapılandırma ve Linkification ekleme bin de!)
Reply

Register

Bookmarks